sâmbătă, iulie 2, 2022

Compania Alevia anunță retragerea de pe piață a anumitor loturi de produse, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi care a precizat că în compoziția carbonatului de calciu și carbonatului de magneziu a apărut accidental oxid de etilenă, peste limitele permise de reglementările în vigoare.

Acest fapt are impact doar asupra loturilor de produse Alevia din lista de aici: https://www.alevia.com.ro/loturi-de-produse-alevia-retrase-28-08-2021/ .

Te-ar mai interesa: Testul simplu care îți spune cât de mult vei avea ...

Alevia a respectat toate procedurile și normele de siguranță în vigoare pentru producția de suplimente nutritive, contaminarea neproducându-se în fabrica Alevia.

Sfat pentru consumatori

Alevia colaborează în prezent cu autoritățile competente, cât și cu partenerii comerciali pentru a se asigura că toți consumatorii sunt informați de rechemare.

Sfaturi pentru consumatori: Persoanele care au achiziționat aceste produse au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lor până la data de 10.09.2021.

Alevia a decis testarea loturilor retrase la un laborator acreditat din Germania pentru a verifica dacă este depășită limita legală de oxid de etilenă pentru acestea.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Iată ce trebuie știut despre ALGOCALMIN...

Celelalte loturi ale acestor produse pot fi consumate fără probleme.

Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze Alevia la: office@alevia.com.ro Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate.

Retragerea se aplică numai pentru loturile de produse din lista de aici: https://www.alevia.com.ro/loturi-de-produse-alevia-retrase-28-08-2021/ .

Te-ar mai interesa: Horoscop 2 iulie: Tauri, aveți parte de o zi speci...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private