duminică, noiembrie 29, 2020
Irina Lungu

Condimentul-minune al indienilor. In Asia este renumit pentru numeroasele sale proprietati benefice, iar la noi a inceput sa cucereasca tot mai multi fani.

Proprietatile sale antiinflamatorii constituie o buna explicatie pentru diferenta greu de neglijat intre numarul redus de tumori diagnosticate in India, comparativ cu tarile occidentale. Editorii publicatiei healthline.com au scris ca turmericul si beneficiile lui sunt numeroase, iar in acest articol iti prezint rezumatul a ceea ce trebuie sa stii despre el.

Pentru oamenii de stiinta, turmericul si beneficiile lui sunt in continuare un subiect deosebit de interesant de explorat.

Sursa importanta de fier, turmericul se recomanda in alimentatie si pentru continutul de potasiu si vitamina B6. De asemenea, furnizeaza corpului si cantitati pretioase de magneziu, calciu si vitamina C.

Lista cu cele mai importante indicatii

Turmericul este apreciat si pentru capacitatea sa antioxidanta, de protectie a celulelor, pentru virtutile de reducere a colesterolului “rau” si pentru cele antitrombonice.

De ce aceasta pudra aromatica nu trebuie sa-ti lipseasca din casa si din meniu:

  1. reduce infectiile
  2. imbunatateste circulatia sangelui
  3. imbunatateste digestia
  4. grabeste vindecarea ranilor
  5. mentine si regenereaza sanatatea pielii
  6. intareste sistemul imunitar
  7. detofixiaza
  8. scade nivelul de colesterol „rau“ din corp
  9. protejeaza impotriva radicalilor liberi
  10. lupta impotriva anemiei
  11. combate racelile si secretiile nazale
  12. atenueaza intensitatea durerilor de la nivelul articulatiilor
  13. combate imbatranirea prematura a celulelor

CITESTE CONTINUAREA…

Parteneri