Sari la conținut

Consultații GRATUITE: screening de cancer mamar şi testul Babeş Papanicolau. Află când și unde

cancer
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Oamenii bogați au risc genetic mai mare de CANCER

Consultații GRATUITE: În datele de 2 si 3 aprilie, Unitatea mobilă de screening de cancer mamar IRO Iași și testare Babeș Papanicolau sosește în comuna Crișan.

Comuna Crișan va găzdui o importantă inițiativă medicală, în care doamnele și domnișoarele vor avea acces la servicii de screening pentru cancerul de sân, precum și la testarea Babeș Papanicolau.

Screening de cancer mamar şi testul Babeş Papanicolau. Află când și unde

Caravana dedicată acestor testări medicale esențiale va fi prezentă în comuna Crișan pentru a oferi consultații și investigații gratuite persoanelor asigurate în sistemul de sănătate

Echipa medicală specializată va oferi consultanță personalizată și va efectua screening-uri pentru depistarea precoce a cancerului de sân, precum și teste Babeș Papanicolau pentru evaluarea sănătății cervicale.

test cancer
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Aceste servicii sunt esențiale în prevenirea și combaterea cancerului, oferind oportunitatea de a avea grijă de sănătate.

Toate doamnele și domnișoarele din comuna Crișan sunt încurajate să beneficieze de această oportunitate și le încurajăm să își facă programare și să vină pentru evaluări medicale gratuite.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel