joi, iulie 29, 2021

Cristina Demetrescu este singurul astrolog din România care a prevăzut impactul devastator pe care îl va avea întâlnirea istorică a unor planete puternice în 2020.

Încă de la sfârșitul anului 2019,

când se făceau analizele astrologice ale anului ce va veni, Cristina Demetrescu a atenționat la Antena 3: Anul 2020 vine încă din ianuarie cu o energie atât de puternică, cum nici nu ne putem imagina. Se produce o conjucție a unor planete care nu s-au mai întâlnit de 38 de ani. Schimbarea va fi colectivă și puternică.

Acum, în plină vară, astrologul renumit a fost invitat la emisiunea Antenei 3, Voi cu Voicu. Iar previziunile nu ne dau mari speranțe pentru anul în curs. Potrivit specialistei în astrologie, liniștea după care toți tânjim se mai lasă așteptată. Cam până în mai 2021.

Este important

de ştiut că România se află, până în mai 2021, “pe zona bolilor lungi şi grele sau care pot să complice lucrurile. Dacă vorbim de mai 2021, vorbim de o perioadă de cel puţin un an de zile în care trebuie să fim precauţi, va fi dificil”, a atras atenţia astrologul.

Tot anul 2020 va fi anul restricţiilor, după cum arată planetele, lucrurile probabil se vor mai linişti într-o oarecare măsură.

Aştept de la anul 2021 şi vesti bune pentru ţara noastră, dar în 2020 nu se schimbă nimic. Noi ne relaxăm, dar de aici înainte ţine de fiecare dintre noi, a mai atenționat Cristina Demetrescu.

În noiembrie ar fi ultimul val, dacă ne uităm la planete care au generat acest fenomen, şi în 2021 avem şi vindecarea care acum pare că nu mai vine”, a mai precizat astrologul Cristina Demetrescu, la Antena 3.

Cât despre anul viitor, în “mai 2021, primele veşti bune vor veni probabil atunci, care să producă o stare de relaxare autentică.

Puteți vedea emisiunea AICI.

Ultimele stiri

Parteneri