Sari la conținut

Cristina Spătar băgată în operație de urgență. „Durerile erau foarte mari!”

Cristina Spătar a ajuns de urgență la spital și medicii au bagat-o imediat în operație. Aceasta nu a stat pe gânduri și a mers pe recomandarea medicilor pentru ca problema să nu se agraveze și mai tare.

Cristina Spătar băgată în operație de urgență. „Durerile erau foarte mari!”

După o durere acută de cap, Cristina Spătar a ajuns pe mâna medicilor. După ce aceștia i-au făcut numeroase analize și investigații, aceștia i-au pus diagnosticul de sinuzită la maxilar de pe partea stângă.

De teamă, ea a amânat de mai multe ori intervenția până nu a mai avut altă cale.

„Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. Am ajuns la Urgență, mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat.

Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a declarat Cristina Spătar pentru Click!.

Copii au rămas cu fostul soț

“Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei! Albert tocmai ce m-a sunat sa mă întrebe: mami, ești bine? Te-ai trezit? Când vii acasă? Vrem acasă! De abia aștept se merg la copii!”, a mai declarat cântăreața.

Cristina Spătar (50 de ani) este una dintre cele mai râvnite soliste din show-biz. Cântăreața a fost căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu, cu care are doi copii: Albert și Aida, pe care de la divorț i-a crescut singură.

 

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: