duminică, decembrie 4, 2022

CTP, atac la Vladimir Putin. Gazetarul l-a nimicit pe liderul de la Kremlin, la scurt timp după discursul pe care Volodimir Zelenski l-a susținut în Parlamentul României.

Zelenski a declarat în discursul său că „împreună trebuie să-i oprim pe cei care vor genocid în Europa”.

Drag popor român! Împreună trebuie să-i oprim pe acești oameni inadecvați care sunt obișnuiți cu impunitatea și, prin urmare, au decis că li se permite absolut totul. Împreună, trebuie să-i oprim pe cei care vor genocid în Europa”, a transmis liderul ucrainean în Parlamentul României.

Te-ar mai interesa: Își pun propriile interese pe primul loc: Cele tre...

„Numele orașului nostru Bucea este acum pentru totdeauna în istoria mondială. În istoria crimelor de război. În istoria exterminării oamenilor. Până în prezent, se știe de peste 300 de civili torturați, împușcați sau uciși în alt mod la Bucea. Locuitori obișnuiți ai unui oraș obișnuit din apropierea Kievului. Încătușați la spate, împușcați în ceafă sau în ochi și uciși pe străzi.

Volodimir Zelenski a comparat rezistența Ucrainei în fața regimului cotropitor rus cu răsturnarea dictatorului Ceaușescu de către poporul român în 1989.

„Mi-am adus aminte de morții de la Revoluție din România care zăceau la fel pe străzi, împușcați, executați de dictatură. Asta nu mai este armată! Asta este hoarda sălbatică de ticăloși și ucigași”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Te-ar mai interesa: Rețeta zilei: Cimbru, busuioc și mărar, elixir pen...


CTP, atac la Vladimir Putin: „Acest cimpanzeu sângeros este capabil de absolut orice”

CTP l-a descris pe Vladimir Putin drept un „cimpanzeu sângeros”, care nu dă semne că va înceta invazia prea curând, scrie România TV.

„Acest cimpanzeu sângeros, cum l-am numit, este capabil de absolut orice”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Cel mai important mesaj a fost că Ucraina, România și Moldova nu au altă cale decât să fie solidare în fața agresiunii ruse. A spus-o limpede, a spus-o foarte clar, soarta noastră este și soarta voastră”, a adăugat CTP privind discursul lui Zelenski.

Te-ar mai interesa: La ce trebuie să fim atenți când consumăm miere și...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private