vineri, august 19, 2022

CTP își face griji pentru Simona Halep. Gazetarul a comentat retragerea sportivei din optimile de la Washington.

Extenuată din cauza căldurii, Simona Halep a abandonat meciul în setul secund, într-un moment în care rusoaica Anna Kalinskaya conducea cu 7-5, 2-0, scrie GSP.

În ciuda faptului că starea Simonei Halep a avut de suferit din cauza temperaturilor ridicate, Cristian Tudor Popescu este de părere tenismena n-ar trece printr-o perioadă ideală din punct de vedere mental, iar acest aspect se vede în joc.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Ricotta e urdă, mozarella e cașcaval. C...

CTP: „Simona Halep nu e într-o situație fizică și psihică foarte bună”

„Cred că nu e numai căldura de vină. Este de vină și căldura, dar Simona nu găsește… mă gândesc și la meciul precedent, câștigat contra unei jucătoare modeste (n.r. – Cristina Bucsa), cu multe, multe greșeli, cu un joc oscilant și confuz.

Nu cred că, în momentul actual, Simona este într-o situație fizică și psihică foarte bună. Se poate recupera pentru turneele următoare, pentru Rogers Cup, se poate recupera până la US Open, dar cred ca în acest moment trebuie să ia niște măsuri”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Pro Arena.


Cristian Tudor Popescu: „Simona Halep e vulnerabilă pe serviciul doi”

CTP nu s-a oprit aici și a declarat că Simona Halep nu are un serviciu secund care s-o ajute să mai obțină rezultate importante în circuit, lucru care o face să sufere.

Te-ar mai interesa: Copii puși în pericol de părinți. Dr. Monica Pop: ...

„Ea și-a îmbunătățit serviciul ca mecanică, dar sunt niște probleme de natură psihică. A făcut unele greșeli din pricina nesiguranței, din pricina anumitor temeri față de adversară, în special pe serviciul doi.

Problema principală, puțin înțeleasă de cunoscători, este serviciul doi, nu serviciul unu. Calitatea unui jucător e dată de serviciul doi. Când îți intră primul serviciu, e bine, obții puncte, dar ce faci când nu-ți intră? Djokovic are un serviciu doi de o eficiență și de o siguranță ieșite din comun, ar putea juca doar cu serviciul doi.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

Simona nu are un serviciu doi în momentul de față. Când îi intră primul serviciu, ea capătă încredere, întreaga alură a jocului ei e bună, dar, în momentele în care trebuie să servească cu serviciul doi, în special în fața unor adversare care joacă scurt, Simona e vulnerabilă. Ce am văzut noi după cooptarea lui Mouratoglou? O îmbunătățire a serviciului unu, dar la serviciul doi mai trebuie lucrat”, a mai spus reputatul jurnalist, conform sursei citate.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private