marți, august 9, 2022

Declarațiile lui Buhnici, despre femei cu vergeturi și celulită, au fost analizate și de psiholog. În urmă cu câți ani, și George Buhnici ar fi avut probleme cu kilogramele în plus, psihologul Cerasela Rogen spune că „acolo este problema lui. A avut și el parte de bullying când nu arăta bine și nu avea succes la femei și scoate acum traumele respective. Și el are nevoie de susținere, și nu doar de punere la zid”, susține Cerasela Rogen.”

Te-ar mai interesa: Demență: Simptome care pot apărea seara. Semne de ...

Psiholog, despre derapajul lui Buhnici: A avut parte de bullying

Specialiștii au studiat comportamenul fostei vedete de la Pro TV. Iar la final, psihologul a dat verdictul: declarațiile scot la iveală “o traumă, o problemă la nivel de subconștient nerezolvată”

Ce se ascunde în spatele declarațiilor sexiste făcut de Buhnici?

Cerasela Rogen, psiholog și coach transformațional, analizează comportamentul fostei vedetei de la PRO TV, după ce aceasta a criticat femeile, care nu se încadrează în ”standardele lui Buhnici”, în timpul unui interviu oferit emisiunii XNS.

În urma analizei comportamentale, Cerasela Rogen trage un semnal de alarmă: “Cum să spui că ar trebui să fim într-un fel, perfecți, din plastic? Naștem noi femeile, avem multe trauma pentru că grăsimile, vergeturile nu sunt numai de la naștere.

Te-ar mai interesa: Greșeli de machiaj care ne îmbătrânesc. Cum trebui...

Înseamnă momente când ai suferit, momente când te-ai aruncat în mâncare, momente când te-ai aruncat în alcool, poate chiar din cauză că ai fost umilit, jignit, crescut într-un anumit fel în care ești plin de răni. Fiecare rid, fiecare vergetură, fiecare kilogram în plus îți arată o umilință, un viol, îți arată o traumă fizică, poate ai fost bătută“, declară specialistul Cerasela Rogen.

Te-ar mai interesa: Urmează un val de frig și ploi? Iată ce spun meteo...

Cerasela Rogen susține că astfel de declarații, făcute într-un moment de ”euforie”, după o noapte petrecută în club, scot la iveală anumite probleme pe care George Buhnici le-a ascuns.

“Orice om care critică ceva sau care judecă, este important să înțelegem asta, nu este bine cu el. Nu există om în armonie, aliniat, fără traumă… fericit, îndrăgostit sau calm, sau bine care judecă și observă lucruri neplăcute la ceilalți. Dacă eu critic ceva, fac asta deoarece există ceva în mine. Am dependențe care nu îmi plac, am lucruri fizice care nu îmi plac, am comportamente la mine pe care le judec“, a completat psihologul Cerasela Rogen, pentru FANATIK.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Ce plantă ți se potrivește în funcție de...

Psihologul spune că traumele copilăriei ar putea fi cele care au ieșit la suprafață după mulți ani.


Părinții au creat niște complexe

“Este o problemă la nivel de subconștient nerezolvată. Adică, a avut niște traume în care artificialul și felul în care arătăm au fost întotdeauna o problemă undeva în familia lui și erau importante aparențele.

Dar mi se pare foarte misogin, deși nu îmi place cuvântul, din punctul de vedere a unui bărbat să spui că arată ca o minoră, că trebuie să nu ne arătăm vergeturile. Este undeva unde mama lui sau tatăl lui au creat niște complexe“, a precizat Cerasela Rogen.

Te-ar mai interesa: Simptome ale piciorului diabetic: semne ascunse al...

George Buhnici, probleme cu kilogramele în plus

În urmă cu câți ani, și George Buhnici ar fi avut probleme cu kilogramele în plus, într-o postare de pe blogul personal chiar el afirmând: ”revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normal”.

”Acolo este problema lui. A avut și el parte de bullying când nu arăta bine și nu avea succes la femei și scoate acum traumele respective. Și el are nevoie de susținere, și nu doar de punere la zid”, susține Cerasela Rogen.

Psihologul Cristina Zaharia mai spune că “trăim într-o societate unde se ridică la rang de artă frivolitatea și aspectul estetic” și spune că, dacă oamenii ar iubi doar “piele intinsă” și lipsa de defecte, ar fi singuri.

“Nu cunosc multe femei, fete fără vergeturi și sau celulită. Oamenii ar trebui să știe că vergeturile apar în sarcină, în obezitate, în anumite afecțiuni endocrine și, din păcate, nu dispar în majoritatea cazurilor dacă mergi la sală. Aici vorbim despre un întreg mecanism care necesită: timp, bani, energie, ambiție, resurse! Eu merg des la plajă și știi ce văd? Văd femei superbe. Sunt superbe pentru că multe dintre ele sunt mame, soții, iubite. Dacă noi, oamenii, am iubi doar ” pielea întinsă” și fără defecte am fi foarte singuri”, a spus Cristina Zaharia pentru sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private