Sari la conținut

George Buhnici revine în centrul atenției cu noi declarații controversate: „Bărbații fac muncile cele mai grele. Care e sexul mai tare?” Continuare te lasă fără cuvinte

Vloggerul George Buhnici revine cu un nou mesaj controversat pe Twitter, după ce în cursul verii a ținut prima pagină a ziarelor cu declarațiile controversate privind celulita unei femei.

În ultima sa declarație, Buhnici susține că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și periculoase susținând familia și că își distrug astfel sănătatea având o durată de viață mai scurtă.

Buhnici aduce în sprijinul enunțului său și o statistică medicală.

Într-un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, Buhnici a făcut declaraţii halucinante de la festivalul Neversea.

George Buhnici, reacţie după declaraţiile controversate

Părerile sale tranşante despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi” au stârnit un val de reacţii în mediul online. Susţinător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră aşa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”, a clarificat Lorena.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: