Consumată alături de legume, carnea este chiar benefică organismului, datorită conţinutului de fier şi zinc. Nu trebuie însă asociată cu pâine, paste sau alcool. Preparatele din miel stropite cu băutură „garantează” declanşarea unei pancreatite acute. Deserturile tradiţionale trebuie consumate la distanţe mari de timp faţă de carnea de miel.
Poate provoca alergii copiilor şi bătrânilor. Mai mult, grăsimile saturate şi colesterolul din componenţa acestei cărni favorizează îngroşarea arterelor şi apariţia bolilor de inimă. Alte persoane cu grad de risc sunt cele care au probleme cu ficatul, rinichii, pancreasul, colesterolul, hipertensiunea arterială, trigliceridele ridicate şi obezii.
Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol…
Senatul a adoptat proiectul pentru aprobarea OUG 34/2024 care prevede scutirea de la plata contribuţiilor…
Un bărbat, şofer pe ambulanţă, a suferit un atac cerebral în timp ce se îndrepta…
Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a prezentat luni o aplicaţie pentru…
Carnea de miel proaspătă este un criteriu important mai ales în timpul pregătirilor culinare pentru…
Comisarii ANPC au realizat un set de recomandări pentru perioada de 1 Mai şi de…