Sari la conținut

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol: Mai suferă cineva de sindromul ăsta? Sunt disperată!

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol. Vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că se confruntă cu o mare problemă după ce a revenit pe platourile de filmare.

Prin intermediul unui mesaj apărut pe pagina sa de socializare, Gina Pistol s-a plâns fanilor că este extrem de obosită, mai ales că se împarte, ca multe alte femei, între viața de mamă și iubită și viața sa profesională.

Gina spune că are o problemă încă de când era copilă, care îi dă mari bătăi de cap acum. Iubita lui Smiley nu poate să stea fără să facă nimic și că trebuie să aibă activitate non-stop, lucru pe care nu-l poate controla chiar dacă se simte extenuată.

Acest obicei îi aduce aminte de perioada copilăriei, atunci când bunicul ei o punea la treabă și nu o lăsa să stea deloc.

„Am o problemă. Sunt disperată să le fac pe toate, mă epuizez, mă plâng că mă epuizez”

„Am o problemă, eu nu pot să stau. Azi era ziua mea liberă și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut și parcă sunt în criză de timp.

Sunt disperată să le fac pe toate, mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun, am spălat filtrele la umidificatoare, m-am pus să gătesc, am strâns în urma mea, am filmat ceva, am montat ceva, am băgat deja a doua mașină la spălat, pun hainele la uscat, trebuie să-mi spăl pensulele că luni am filmare. Mai am foarte multe lucruri de făcut și iau o scurtă pauză să mă plâng pe Instagram, pentru că fiica mea nu mă înțelege încă.

Mai este cineva care suferă de sindromul ăsta? Eu și când sunt în vacanță aspirator n-am, ca să fac curățenie în camera de hotel. Andrei face tot timpul mișto de mine.

Sincer, e epuizant să-și dai tot timpul de lucru. Eu mă simt vinovată dacă stau și asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, ne punea să facem tot timpul ceva și ca să nu mă certe că stau îmi găseam ceva de făcut. Închid paranteza, mă întorc la treabă”, a explicat Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel