miercuri, decembrie 1, 2021

Secretul Loredanei Groza, dezvăluit. „Nu am silicoane, nu am liftinguri”. Cum se menține în formă artista la 51 de ani?

În ultimii ani, Loredana Groza a fost constant criticată pentru faptul că nu recunoaște

Te-ar mai interesa: Mesajul emoționant al Patriarhului Daniel de Ziua ...

că și-ar fi făcut operații estetice. Cu toate că abia a împlinit 51 de ani, vedeta arată mai bine ca niciodată. Loredana pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe și acest lucru se vede în fiecare postare de pe rețelele de socializare.


Secretul Loredanei Groza, dezvăluit. „Nu am silicoane, nu am liftinguri”

Mai voalat sau de-a dreptul direct, artista ar fi fost acuzată că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Cu toate acestea, Loredana Groza a negat mereu că ar avea vreo intervenție chirurgicală de înfrumusețare.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am

Te-ar mai interesa: Alimente esențiale pentru un creier sănătos și o m...

liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme,

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a declarat Loredana Groza, potrivit Antena Stars.


Cum se menține

Te-ar mai interesa: Alertă! O țară europeană suspendă folosirea acestu...

în formă artista la 51 de ani?

Vedeta a spus că pune mare preț pe îngrijirea zilnică, pe sport, mâncare simplă, gânduri pozitive și meditație, toate acestea fiind în spatele transformării sale.

„Fiecare secundă e sărbătoare. Nu-ţi pierde timpul urând sau fiind invidios. Fiecare zi trebuie să fie ziua ta. Întotdeauna nou, întotdeauna inocent, întotdeauna fericită. Orice ar fi, nu te opri”, este mesajul artistei, transmis admiratorilor săi, chiar de ziua sa de naștere.

Artista a mai spus că preferă să trăiască în prezent și că „niciodată nu se plictiseşte de viaţă”.

„Cu toții ne tranformăm.

Te-ar mai interesa: Ministrul Sănătății, despre măsurile impuse de Săr...

O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici”, a mai adăugat artista.

Te-ar mai interesa: E oficial! Prima secvențiere a variantei Omicron î...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri