luni, octombrie 25, 2021

Ozana Barabancea a publicat un filmuleț pe unul din conturile ei de socializare și și-a uimit prietenii virtuali. Aceasta este îmbrăcată cu o pereche de colanți negri din latex și un corest strâns în jurul

taliei care i-au scot în evidenţă noua siluetă şi i-au pus în valoare picioarele subţiri, dar şi sânii.

Vedeta a slăbit într-un timp relativ scurt 40 de kilograme. Pe lângă diete și regim, aceasta a apelat și la o tehnică medicală pentru a slăbi. Și-a făcut o operație de micșorare a stomacului și merge constant la sală pentru a-și menține sileuta nouă. Aceasta a declarat că de când a început să slăbească și și-a făcut această operație, doarme mai bine și se simte mai relaxată.

Acum aproximativ patru luni lua decizia de a-și face o intervenție chirurgicală fără de care nu ar fi

reușit să slăbească atât de mult într-un timp așa de scurt. De-a lungul anilor, a tot încercat diferite metode de slăbit, de la diete, la sport, dar decizia radicală de a-și tăia stomacul a însemnat un nou început pentru jurata de la „Te cunosc de undeva”. La cei 47 de ani ai săi, s-a confruntat cu momente în care a slăbit considerabil, dar și cu perioade, cum au fost ultimii ani, în care a luat multe kilograme în plus. Preocupată de aspectul fizic, dar mai ales de sănătate, Ozana Balabancea s-a pus pe slăbit și acum arată extrem de bine, deși este încă în plin proces de remodelare.
A dat jos

deja 40 de kilograme. 

Nu i-am păsat niciodată de criticile oamenilor, ba chiar se simțea bine în pielea ei, dar la sfârșitul lunii iunie a acestui an a decis să facă o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului. Rezultatele au început imediat să apară, Ozana arătând în fotografiile de pe Instagram că are o nouă siluetă, mult mai definită și cu aproximativ 40 de kilograme în minus, un record pentru o dietă care a început doar cu 4  luni în urmă. Desigur, pe lângă mâncarea puțină și atent aleasă, artista a mers și la sala de fitness. „Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână,

dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc”, declara Ozana înainte de a recurge la operația de micșorare a stomacului.

Ultimele stiri