duminică, martie 26, 2023

Ozana Barabancea trece prin clipe grele, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

Toate indiciile ar duce la ipoteza că artista a contractat virusul de la colegul său de scenă, Marcel Pavel, la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva!”.

În platoul emisiunii, artiștii nu au purtat mască de protecție. Ba mai mult, s-au și plimbat fără mască, luând contact cu multe persoane.

Marcel Pavel s-a plimbat prin Poiana Țapului, unde s-a îmbrățișat cu rude, iar Ozana Barabancea a postat exact în urmă cu câteva ore o filmare de la Prislop, aflată în pelerinaj la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Previziunile Cameliei Pătrașcanu. „Avem ...

Pe filmare se aude cum vedeta abia mai poate să respire, iar în jur existau mai multe persoane fără mască de protecție.

La câteva ore după filmulețul de la Prislop, Ozana Barabancea a postat pe pagina sa de Facebook o rugăciune pentru ușurarea sufletului la întristări.

Între timp, cei doi cântăreți au fost confirmați cu noul coronavirus și spitalizați, niciunul nu a vorbit cu presa. Contactată de redacția gândul.ro, Ozana Barabancea a refuzat să facă vreun comentariu.

Conducerea postului Antena 1 a suspendat filmările pentru emisiune până la clarificarea situației.

De asemenea, se așteaptă o testare a tuturor membrilor echipei ”Te cunosc de undeva”.

Te-ar mai interesa: Care este cel mai bun lucru pe care îl poți face p...

”Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi reluate după perioada de carantinare”, a anunțat conducerea postului.

Te-ar mai interesa: Cum faci cea mai sănătoasă, ieftină și simplă sala...

Sursă Foto: Ozana Barabancea Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private