Sari la conținut

Drama unei vedete TV. Povestea tragică a paralizat-o psihic

Vestimentatie ce duce la cancer
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Un anumit lucru vestimentar poate reprezenta un pericol major pentru sănătatea femeilor

În podcastul Mirelei Vaida, celebra Ozana Barabancea a povestit un episod tragic din viața ei de familie. Vedeta nu a nu a dorit până cum să dea detalii public, însă cele petrecute au speriat-o îngrozitor.

Ozana Barabancea a vorbit fără perdea despre drama prin care a trecut. Fiul ei a fost la un pas de moarte. Acesta a fost recent implicant într-un accident de motocicletă. Ca orice mamă, vedeta a tras o spaimă groaznică, mai ales că acesta a fost grav rănit.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine”, a spus Ozana Barabancea.

În ciuda episodului dramatic, vedeta a încercat să se țină tare. Alături i-a fost, însă, și Sorin Terinte, fostul său soț și tatăl copiilor.

El e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă

„Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic, potrivit Capital.

Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a spus Ozana Barabancea.

Andrew a rămas cu traume și este încă în stare de șoc

„Ne vorbim, dar nu ne mai întâlnim să nu o supărăm pe actuala nevastă” Ozana Barabancea nu mai păstrează legătura cu fostul soț, însă s-a bucurat când a văzut că Sorin a venit să-i fie alături lui Andrew”, a spus soprana.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.