luni, iulie 4, 2022

Buzele reprezintă pentru unele femei accesorii de neprețuit, dar ce faci atunci când vântul și temperaturile scăzute își spun cuvântul? Și produsele de înfrumusețare ne pot deteriora buzele – rujurile mate, lip-stain sau culorile închise usucă foarte tare buzele și astfel ele se cojesc și își pierd strălucirea. În plus, cu fiecare aplicare, rujul tău nu va arăta la fel de fabulos.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru, leac miraculos: Este foarte bun pen...

Primele sfaturi

Atunci când folosești un ruj mat, în culori închise sau un ruj cu efect de durată, demachiază-te cu o soluție demachiantă pe bază de ulei, apoi folosește un scrub și hidratează intens buzele. Cu ajutorul exfoliantului (scrub-ul) vei elimina petele rămase pe buze, celulele moarte și vei catifela și porni generarea de noi celule prin stimularea sângelui. Apoi, la sfârșit, trebuie să îți hidratezi foarte bine buzele, pentru ca următoarea dată când te dai cu ruj, buzele tale să arate apetisante.

Idei de măști pentru buze

Exfoliantele pentru buze se pot realiza în diferite combinații – ai nevoie de un material abraziv și unul emoliant

Te-ar mai interesa: Limbajul picioarelor. Ce spune felul în care stai ...

Miere+scorțișoară

Miere+zahăr brun

Cărbune+zahăr brun

Ulei de măsline+zahăr

Hidratează buzele cu un balsam ultrahidratant sau prin aplicarea cremelor sau chiar prin aplicarea unei lingurițe de miere pe buze în fiecare noapte.

A.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private