marți, aprilie 13, 2021

Cum poti slabi in timpul somnului, aplicand aceste metode ingenioase, inainte de culcare. Va fi astfel favorizata scaderea in greutate, iar metabolismul accelerat, pe timp de noapte.

In timpul noptii,

organismul consuma intre 300 si 400 de calorii. Respecta aceste 7 sfaturi pentru slabit pe care le poti aplica inainte de culcare.

In timp ce dormi, consumi astfel echivalentul caloriilor arse in aproximativ o ora de alergare. Expertii sustin ca un somn de calitate poate contribui la scaderea in greutate la fel de mult ca si exercitiile fizice. Daca vrei sa profiti de aceasta oportunitate, este important sa aplici aceste metode care iti pot accelera metabolismul in timp ce dormi.

Ce sa faci inainte de culcare: sfaturi pentru slabit

Ia o gustare cu continut mare de proteine

Nu e nimic

gresit in a lua o gustare inainte de somn, daca respecti regulile. Alege o gustare bogata in proteine, cum ar fi un iaurt grecesc, branza degresata, carne de curcan sau unt de arahide. Acestea iti vor accelera metabolismul si vor contribui la cresterea masei musculare.

Alege o temperatura ambientala mai scazuta

Expertii recomanda ca temperatura din dormitor sa varieze in jurul valorii de 18 grade Celsius pe timpul noptii. Studiile au indicat ca un mediu inconjurator mai racoros activeaza celulele de grasime care sunt responsabile pentru reglarea temperaturii corpului. Daca dormi dezbracata

sau intr-o camera mai racoroasa, corpul tau incepe sa consume mai multa energie pentru a-si pastra temperatura constanta. In felul acesta, poti arde mai multe calorii pana dimineata.

Renunta la folosirea dispozitivelor mobile inainte de culcare

Programul de somn nu este singurul care influenteaza producerea melatoninei. Folosirea excesiva a dispozitivelor electronice inainte de culcare este un alt motiv pentru care somnul poate sa fie neodihnitor. Lumina albastra a dispozitivelor electronice intarzie procesul de producere a melatoninei. De aceea iti va fi mai greu sa adormi si te vei

simti mai obosita la trezire.

CITESTE CONTINUAREA…

Ultimele stiri

Parteneri