Sari la conținut

Cum recunoaştem un vampir energetic? Ce putem face să ne protejăm?

Cum recunoaştem un vampir energetic? Subiect de glume în urmă cu 15-20 de ani, vampirii energetici au fost recunoscuţi de psihologi, catalogaţi, analizaţi, făcând totodată obiectul unor cercetări ştiiţifice.

Specialiştii ne dau acum chiar şi sfaturi despre cum putem putem scăpa de influenţa lor nefastă.

Ceea ce au în comun aceşti însetaţi de energia celuilalt este invidia, iar noi avem câteva mijloace la îndemână prin care ne putem apăra.

Există, spun specialiştii, atât vampiri agresivi, cât şi pasivi. Primii sunt influeţaţi de Soare, iar ceilalţi de Lună.

Ambii au capacitatea de a identifica în sufletul celuilalt neliniştea sufletească şi durerea. Cei adânciţi de propria durere, de lipsă de armonie, vor fi sfâşiaţi de vampirii energetici.

Sfatul psihologilor este să ne opunem cu înverşunare alegând să ne bucurăm de tot ce este în jur, să zâmbim şi să nu răspundem cu rău răului.

Faptele bune vor crea o aură protectoare în jurul nostru retezând forţele răului să ajungă la noi.

Vampirul energetic te lasă fără vlagă, astfel că trebuie să fii conştient de pericolul pe care îl reprezintă, iar pentru asta trebuie să îl identifici pentru a-l evita. Astfel, dacă în urma unor discuţii cu aceste persoane ai dureri de cap ori te  simţi slăbit este foarte probabil că ai avut de-a face cu un vampir energetic.

El poate fi intimidant, autoritar, furios, dar şi firav, vulnerabil si sensibil.

Există şi o altă categorie de vampiri, cei care pune sub semnul întrebării totul, subminând orice activitate sau intenţie.

Atenţie însă  la vampirii de o anumită  factură: cei distanţi. Solitarii  nu cooperează şi resping  orice apropiere, atrâgând printr-o personalitate misterioasă şi inaccesibilă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel