Sari la conținut

Cum s-a vindecat de Covid prof. Vlad Ciurea. Neurochirurgul a dezvăuit schema sa de tratament

Schemă tratament Vlad Ciurea. Neurochirurgul Vlad Ciurea a explicat, într-o intervenție televizată, cum s-a vindecat de COVID. „Am avut o formă peste medie”, a spus medicul, care a oferit detalii despre schema de tratament pe care a urmat-o pentru a trece peste această perioadă.

Neurochirurgul Vlad Ciurea s-a testat la un control de rutină şi apoi a ajuns la spital, într-o stare destul de precară.

Medicul a povestit la Antena 3, cum s-a vindecat de COVID, prezentând și schema de tratament pe care a urmat-o.

Prof. dr. Vlad Ciurea tratament Covid

„Vreau să să spun că eu nu am avut o formă uşoară, ci una medie, chiar peste medie, dar nu chiar severă.

Când am avut test pozitiv şi am văzut că starea mea nu este bună, cu toate că aveam gust, miros, mă orientam, eu simţind că aş putea să mă degradez, am decis să merg la spital.

La Institutul Matei Balş mi s-au introdus patru medicamente intravenos: antibiotic, cortizon de tip dexametazonă, antiviral Remdesivir şi Tocilizumab, un antiinflamator. Cu toate făceam perfuzii de două ori pe zi.

În afară de acestea, mai luam un antitrombotic, vitamina C, vitamina D şi protecţie gastrică. Acesta a fost tratamentul aproximativ o săptămână”, a afirmat prof. dr. Vlad Ciurea.

Profesorul Vlad Ciurea spune că a luat vitamine şi înainte de a se infecta, dar şi după ce s-a vindecat de COVID.

„Iau şi acum vitamina D, se recomandă în perioada de iarnă, primăvară, iau vitamina C, iau şi zinc. Deci nu le exclud”, a spus medicul Vlad Ciurea.

Vlad Ciurea, despre tratamentele naturiste

Medicul, care a urmat tratament din protocolul COVID, spune că tratamentele naturiste nu dăunează creierului şi nu le respinge nici pe cele pe care unii medici spun că le-au conceput singuri.

„Tratamentele naturiste nu dăunează creierului, organismul e perfect conceput astfel că dacă ajung o serie de medicamente şi suplimente naturiste, organismul le elimină imediat, mai ales că ele se iau cu mult apă”, explică Ciurea.

Față de medicii care au propria schemă de tratament pentru bolnavii de COVID, cum este şi cazul dr. Flavia Groşan, care a iscat numeroase controverse în spaţiul public, profesorul nu le neagă.

„Trebuie analizat de la caz la caz, pentru că una e să ai boala şi cu factori de risc, şi alta este să ai cu forme uşoare care se pot trata acasă cu suplimente”, consideră dr. Vlad Ciurea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel