Sari la conținut

Cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru a alunga energiile negative din casă

efectele nebănuite ale bicarbonatului de sodiu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Bicarbonatul de sodiu are proprietăți antibacteriene și antifungice

Armonizați energia din casa dvs. pentru un mediu liniștit și plin de bucurie cu ajutorul acestui ingredient de bucătărie.

Simțiți că locuința dvs. se simte uneori greoaie sau că există zone în care nu vă simțiți atât de confortabil? Acest lucru se întâmplă pentru că, uneori, energia negativă se poate acumula în spațiile noastre, iar acest lucru ne poate afecta bunăstarea fizică și emoțională. În acest articol, vă vom arăta două trucuri pentru a folosi bicarbonatul de sodiu ca instrument pentru a alunga acele vibrații negative și pentru a îmbunătăți atmosfera din casă.

Cum să îndepărtezi vibrațiile rele din casa ta cu bicarbonat de sodiu?

efectele nebănuite ale bicarbonatului de sodiu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru capacitatea sa de a neutraliza mirosurile din casă. Prin eliminarea mirosurilor rele, ajută și la eliminarea energiei negative asociate acestora, promovând un mediu mai proaspăt și mai revitalizant.

Sfatul 1

Folosirea bicarbonatului de sodiu ca produs de curățare poate ajuta la îndepărtarea murdăriei care se acumulează în casă. Prin curățarea fizică a spațiilor, se elimină și energiile negative care pot fi blocate în ele.

Instrucțiuni:

  • Amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu și 100 ml de apă.
  • Folosiți această soluție pentru a curăța suprafețele, podelele și mobilierul din casă.
  • Acest amestec va ajuta la îndepărtarea murdăriei acumulate și a energiei negative din spațiile și mobilierul dumneavoastră.

Sfatul 2

Pentru a preveni ca energia vizitatorilor sau a locuitorilor din casa dvs. să fie captivă în locuința dvs., urmați acești pași:

  • Puteți plasa tablete de bicarbonat de sodiu în fiecare colț al casei.
  • Dacă nu aveți tablete de bicarbonat de sodiu, puteți plasa recipiente mici umplute cu praf de bicarbonat de sodiu în diferite zone ale casei dvs.
  • Acest lucru va ajuta la absorbția mirosurilor și la neutralizarea energiei negative, în plus, ca un sfat suplimentar, puteți adăuga câteva picături din uleiul esențial preferat pentru a adăuga parfum.
  • Încercați să îl schimbați la fiecare 15 zile și aruncați-l pe cel vechi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel