vineri, septembrie 30, 2022

Cum să pierzi grăsimea viscerală: două exerciții la domiciliu care „ard imediat” grăsimea de pe burtă .

Grăsimea viscerslă este o parte importantă a corpului, deoarece ajută la izolarea și protejarea organelor. Cu toate acestea, prea mult poate fi dăunător.

Cu toții avem grăsime viscerală în corpul nostru. Diferă de grăsimea subcutanată, care poate fi găsită sub piele, deoarece vă înconjoară organele. Depozitarea unei cantități excesive de grăsime viscerală în organism poate duce la o serie de probleme, inclusiv diabet de tip 2, boli de inimă și unele tipuri de cancer.

Te-ar mai interesa: Un medic chirurg avertizează: Persoanele cu varice...

Grăsimea viscerală: două exerciții care ARD grăsimea de pe burtă

Dietetician și expert în fitness înregistrat, Nataly Komova, de la JustCBD, a împărtășit cele mai bune două exerciții pentru „arderea imediată” a grăsimii viscerale.

„Să pierzi grăsimea de pe abdomen poate fi o provocare, deoarece este greu să țintim direct locația grăsimii. Cu toate acestea, anumite antrenamente pot ajuta rapid la arderea grăsimii abdominale. Recomand aceste două exerciții pentru arderea imediată și reducerea grăsimii viscerale”, a spus Komova, pentru express.co.uk.

1,049 Russian Twist Stock Photos and Images - 123RF Seated Russian Twist | The 5 Best Bodyweight Ab Exercises — All in 1 Workout | POPSUGAR Fitness Photo 3

Răsucirea rusească

Acest exercițiu se concentrează pe lucrul părții superioare a corpului și ajută la arderea grăsimii din abdomen pe măsură ce vă mișcați corpul dintr-o parte în alta, menținând în același timp o poziție constantă cu picioarele ridicate.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

Găsiți o poziție confortabilă pentru a vă așeza cu picioarele ridicate și îndoiți genunchii. Folosind mâinile, așezați o minge sau o greutate ușoară la nivelul pieptului și, pentru o ardere mai eficientă a grăsimilor, lăsați-vă ușor pe spate, cu mâinile îndepărtate de piept.

Mutați-vă trunchiul la stânga și la dreapta în timp ce faceți scurte pauze înainte de a vă întoarce. Asigurați-vă că vă folosiți coastele de bază pentru a vă mișca. Evitați să vă întoarceți doar cu mâinile.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

How to do burpees in 5 variations for crazy people 😅  burpee - Biokineticist Andries Lodder | Bio4Me

Burpees

Unul dintre cele mai bune exerciții pentru a intensifica pierderea de grăsime viscerală, pe măsură ce angajează pieptul, mijlocul și tricepșii. Acest exercițiu implică mișcarea întregului corp și mușchii care îmbunătățesc arderea caloriilor.

Stați cu picioarele ușor depărtate, cu șoldurile strategic înapoi. Aruncă-te la pământ într-o poziție ghemuită până când pieptul tău intră în contact cu podeaua. Folosește-ți mâinile pentru a-ți ridica corpul într-o poziție de scândură și sări cât de sus poți, cu picioarele susținând toată greutatea.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private