miercuri, septembrie 28, 2022

Da! Si telefonul mobil poate favoriza aparitia iritatiilor si a cosurilor la nivelul tenului. Motivul? Numeroasele bacterii care traiesc pe suprafata telefonului mobil aflat adesea in contact cu urechea si cu obrazul.

Pe suprafata mobilul se acumuleaza bacterii numeroase, invizibile ochiului liber. Si este absolut firesc! Lasam telefoanele pe birou, care nu este tocmai curat nici el, pe mesele din fel de fel de localuri, scapam telefoanele pe jos sau le tinem in genti care si acestea abunda in bacterii (Sa recunoastem! Ne spalam teribil de rar gentile!).

Te-ar mai interesa: Acest tip de cancer are simptome evidente de la în...

Acest mediu este ideal dezvoltarii bacteriilor pe suprafata telefoanelor mobile, iar vorbitul la telefon, tinutul la ureche, lipitul de obraz sau, pur si simplu, folosirea lui pentru a intra pe internet sau a trimite mesaje sunt doar cateva cai prin care bacteriile ajung pe ten. Pana una alta, de fiecare data cand ne atingem fata aducem pe chip noi bacterii, luate inclusiv de pe mobil.

Toate acestea favorizeaza aparitia iritatiilor si chiar a cosurilor la nivelul tenului. Pentru a preveni astfel de probleme de ten, iata ce ar trebui sa facem!

Sa folosim casti

O pereche de casti tinute intr-un saculet special, departe de alte obiecte murdare din geanta, poate preveni infectiile aparute la urechi si raspandirea bacteriilor pe ten, tocmai pentru ca ecranul mobilului nu se mai atinge de fata.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Acesta e singurul supliment pe ...

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private