Sari la conținut

Cum să te organizezi pentru a obține tot ce îți dorești în 2023: Vision board și jurnal de manifestare. Cum se realizează

Cum să te organizezi pentru a obține tot ce îți dorești în 2023: Vision board și jurnal de manifestare. Cum se realizează și cât de important este să ai și tu.
Își dorești să ai mai mult timp pentru cei dragi, să călătorești în locuri de poveste, să te apuci de un curs sau să-ți cumperi casa mult visată?  Vrei să faci anumite schimbări în ceea ce te privește?
Ei bine, toate acestea se pot realiza dacă îți dorești atât de mult. Ce trebuie să faci mai întâi de toate?
Pentru a avea succes cu manifestarea, trebuie sa stabilesti intentia, sa crezi ca aceasta va deveni realitate, apoi sa faci pasi activi pentru ca acea idee abstracta sa se materializeze.
Ei bine, ar putea insemna sa inveti cum sa te relaxezi, sa fii mai rabdatoare, sa iti imbunatatesti relatia, sa
calatoresti mai mult, sa gasesti un loc de munca pe care il adori sau pur si simplu sa fii mai blanda cu tine insati.
Dar indiferent care sunt obiectivele tale, un vision board sau jurnal de manifestare este un instrument excelent pe care il poti avea in timpul calatoriei tale in 2023.
Fie ca optezi pentru un vision board de marimea unui perete sau pentru un jurnal de manifestare, metodele sunt similare. Trebuie doar sa respecti cateva reguli extrem de simple, dar eficiente.

Punerea pe hârtie este extrem de importantă

Atunci cand vine vorba de vision board, nu putem spune că sunt reguli stricte, deoarece este despre a crea ceva care sa te inspire sa iti realizezi visurile si obiectivele in fiecare zi.

În vreme ce unele jurnale de manifestare se concentreaza pe o idee singulara, altele privesc imaginea de ansamblu a ceea ce ti-ai putea dori in viitorul apropiat.
Vestea bună este că punerea pe hartie a obiectivelor tale in acest tip de format vizual te poate ajuta de fapt sa le atingi. Este o notiune pe care Oprah si alte celebritati, cum ar fi Reese Witherspoon, au promovat-o adesea și s-ar părea că a dat rezultate pentru multe persoane din întreaga lume.
De altfel, exista o multime de cercetari care sa o sustina. De pildă, Psychology Today notează că practicile mentale (cum ar fi vizualizarea) pot creste motivatia, increderea si chiar performanta motorie.

Studiu: Vizualizarea, aproape la fel de eficientă ca și antrenamentul fizic

Într-un studiu, cercetatorii au descoperit ca, in cazul sportivilor, vizualizarea a fost aproape la fel de eficienta ca si antrenamentul fizic. Iata cateva variante de vision board din care te poti inspira si tu. Il poti face in format fizic sau pe laptop, tableta sau telefon sau chiar in agenda ta.
Ideea este sa ai acces frecvent la jurnalul tau de manifestare si, atunci cand citesti ce ai scris sau privesti fotografiile, sa vizualizezi exact situatiile in care doresti sa te transpui.

Poți avea un proiect distractiv DIY

Un vision board sau un jurnal de manifestare te ajuta și sa ai un proiect distractiv de arta DIY care iti permite sa vezi cum ar arata obiectivele tale odata ce le vei atinge. Va fi chiar distractiv să-l faci.

Astfel, daca, de exemplu, speri sa te simti mai confortabil cu corpul tau, ai putea pune pe panoul de viziune imagini ale unor femei fericite si sanatoase, impreuna cu cuvinte care sa iti dea putere, precum „incredere”.

Pare destul de simplu, nu-i așa?

Scrie cât de mult poți

Așadar, oferă-ți un moment de autoreflectie si da-ti seama ce este cel mai important pentru tine. Gandeste-te la unul sau doua segmente din viata ta pe care vrei cu adevarat sa le schimbi si concentreaza-te asupra cuvintelor pe care ti le aduc in minte acele sectoare.

Scrie cat de mult poti in jurnalul tau de vizualizare aceste manifestari.

Ofera cat mai multe detalii si fii foarte specifica. Îndrăznește să visezi, să vizualizezi și apoi să notezi exact ce îți dorești.

Atenție, însă! Dupa ce realizezi un vision board pentru 2023 sau un jurnal de manifestare, nu uita de el intr-un colt al camerei! De fiecare data cand vrei sa iti gasesti inspiratie, citeste ce ai notat si apoi actioneaza pentru visele tale!, notează andreearaicu.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: