luni, decembrie 5, 2022

Cum să usuci hainele în timpul iernii. Odată cu frigul și ploaia, devine necesară uscarea hainelor în interior, deși poate dura mult timp.

Pentru ca tu să usuci hainele rapid și ușor, îți spunem următoarele trucuri geniale, pe care sigur nu le știai.

Pentru a face uscarea în interior mai ușoară, vă vom spune cele mai bune trucuri pentru uscarea rufelor iarna.

Cum se usucă hainele iarna?

1. Scurge bine hainele

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru o zodie. Numerolog: Vor susţine...

În primul rând, este necesar să scurgi bine hainele odată ce acestea ies din mașina de spălat. Aceasta este o modalitate bună de a elimina cea mai mare parte a apei pe care o transportă și de a accelera astfel procesul de uscare. În loc să o facem manual, putem opta direct pentru opțiunea unei a doua centrifugare în mașina de spălat.

2. Folosiți congelatorul

Un truc care vă poate atrage atenția este folosirea congelatorului. Sună nebunesc, dar nu este. Congelatorul este un mijloc de uscare a anumitor articole de îmbrăcăminte și modalitatea este următoarea: mai întâi, punem haina într-o pungă de plastic și apoi o punem la congelator pentru câteva ore. Mai târziu trebuie doar să o scoți din geantă și să o călci.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre vinul fiert. Când a fost inventată...

3. Pune un dezumidificator

Cum să usuci hainele în timpul iernii. Uneori este imposibil ca hainele noastre să se usuce acasă, deoarece mediul este prea umed. Cu toate acestea, pentru a evita acest lucru trebuie să cumpărăm doar un dezumidificator. Pentru cei care nu stiu, functia principala a unui dezumidificator este de a reduce umiditatea relativa a aerului, si de asemenea mentine procentul de umiditate din mediu intr-un mod controlat si constant.

Te-ar mai interesa: Marina Constantinoiu: „Există orgolii medicale iar...


4. Foloseste caloriferul sau uscatorul de par

În multe ocazii poți  să optezi pentru calorifer, de exemplu, cu hainele mari. In acest caz, ce putem face este sa le punem pe un cuier langa un calorifer (nu ar trebui sa il punem niciodata direct deasupra caloriferului) pentru ca putin cate putin caldura sa ajunga la ei si sa se usuce. În plus, cuierul este, de asemenea, un truc bun pentru a evita să fie nevoie să calci hainele mai târziu. In cazul articolelor vestimentare mici, putem opta pentru uscatorul de par.

Te-ar mai interesa: Echinaceea, cel mai puternic antibiotic. Cum se co...

5. Rulați haina într-un prosop

Un alt truc poate fi să rulezi haina într-un prosop pentru a încerca să îndepărtezi apa și umezeala. Pentru a face acest lucru, trebuie să întindem un prosop și să așezăm haina pe care vrem să o usucăm de la un capăt al prosopului. Apoi o rulăm cu presiune pentru a îndepărta toată umezeala.

6. Folosiți cicluri scurte de spălare

De asemenea, este important să folosiți cicluri scurte de spălare. Acest lucru se datorează faptului că cu mașina de spălat cu ciclu scurt, centrifugare este mult mai rapidă. In acest fel apa se scurge mult mai usor din haine si, astfel, si uscarea va fi, scrie El Espanol.

Te-ar mai interesa: Medic: ”Cătina este un medicament!” Crește imunita...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private