
Cum se fierb corect ouăle de Paște pentru a nu le sparge? Greșeala pe care o fac toate gospodinele!

Vopsitul ouălelor de Paște implică un adevărat proces, iar cea mai dificilă parte este fierberea lor fără a le sparge.
Ce trebuie să facem pentru a obține ouăle perfecte de Paște?
Chef-ul Julia Child a dezvăluit în cartea „The Way to Cook“ metoda în şapte paşi pentru a fierbe perfect ouăle de Paşte şi nu numai, scrie indystar.com.
Julia Child, una dintre cele mai reputate figuri din gastonomie și femeia care a împrietenit publicul american cu bucătăria franțuzească, a lăsat în una din cărțile sale și metoda perfectă pentru a fierbe ouăle.
Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila propune o nouă materie pentru cop...
Nu aveţi nevoie de echipamente speciale, ci doar de un vas cu capac, apă, ouă, un aragaz şi, cel mai important, trebuie să respectaţi cu stricteţe următoarele etape.
Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.
Urmăriți Doctorul Zilei și pe Google News.
Ne puteti de asemenea urmari si pe Telegram.