
Cum și cât slăbim cu uimitoarea dietă „abdomen plat”

După vacanța de iarnă, rar auzi o femeie care să nu se plângă că s-a îngrășat. Este firesc să luăm în greutate fiindcă este perioada vacanțelor, perioada în care ne relaxăm, ieșim des în oraș cu prietenii iar acasă avem mâncare îmbelșugată. De regulă, după Sfântul Ion, majoritatea doamnelor și domnișoarelor își propun să țină dietă. În articolul de astăzi îți arătăm cât și cum poți să slăbești cu ajutorul dietei „abdomen plat”.
Specialiștii spun că la baza acestei diete stau principiile dietei mediteraneene, dar mai mult, aceasta sugerează faptul că acizii grași mononesaturați – precum nucile, semințele, avocado, ciocolata și uleiul de măsline pot să aducă beneficii. Mai exact, aduc beneficii prin reducerea grăsimii abdominale, având în același timp efect de creștere a sațietății, deoarece se consumă porții mici de mâncare.
Principalele elemente ale dietei sunt: vegetalele, fructele, legumele, cerealele integrale, uleiul de măsline, peștele.
Dieta este alcătuită din 2 etape:
Care sunt avantajele acestei diete:
Principalul dezavantaj al dietei este acela că necesită mult timp pentru realizarea cumpărăturilor precum și timp îndelungat de pregătire a meselor.