Sari la conținut

Cum slăbim câteva kilograme în doar două zile. În ce constă DIETA DE WEEKEND

Cum slăbim câteva kilograme în doar două zile. În ce constă DIETA DE WEEKEND și cum trebuie ținută. Iată cât de eficientă este și ușor de respectat.

 

Cunoscută și sub denumirea de  „dietă de week­end”, acest mini-program de slăbit ne ofe­ră ocazia ex­celentă de a scăpa de câte­va kilo­gra­me şi, în acelaşi timp, de a ne detoxifia. Re­zul­tatele se vor vedea cu ochiul liber: kilo­grame pe minus, pie­le mai suplă, fără „impu­rităţi”, iar oboseala dis­pare.

Doar două zile pe săptămână

Dieta se ţine doar două zile pe săptă­mână, astfel:

Micul dejun: un pahar de suc de fructe proaspăt stors, o ceaşcă de fulgi de ovăz, 50 g migdale crude.

Prânzul: o farfurie de salată de fructe de sezon (piersici, caise, necta­rine, mere etc.) la care adău­gaţi 100 g nuci mărunţite. Se consumă ime­diat după ce a fost preparată.

Cina: o farfurie de supă de le­gu­me fierte (dovlecei, fasole verde, morcovi, ţelină, roşii, ceapă etc), asezonată cu pătrunjel şi mărar proas­pete, tocate, piper măcinat şi alte condimente preferate. Nu se adau­gă sare şi niciun fel de grăsime.

Ce gustări alegem

Între mese, ca gustare se poate bea suc de grapefruit sau suc de roşii în orice canti­tate. De asemenea, este important să se consume cel puţin 2 litri de apă platăpe zi. Sunt permise şi ceaiul de plante sau cafeaua neîn­dul­cită.

Nutriţioniştii sugerează însă, să se evi­te efortul fizic prea intens în a­ceas­tă pe­rioadă, notează Realitatea.net.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel