duminică, noiembrie 27, 2022

Cum va fi vremea în acest weekend de toamnă. Iată care vor fi temperaturile prognozate de meteorologi și care sunt orașele unde va fi mai cald.

Meteorologii anunță că, în prima zi de weekend, 12 noiembrie, cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice unde pe alocuri va ploua mai ales în primele ore.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona înaltă.

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral. Pe suprafețe mici se va forma ceață, relatează România TV.net.

Cum va fi azi în țară

Valorile termice diurne se vor situa în general peste cele normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 8 și 16 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale intervalului în regiunile sudice, unde doar izolat va ploua slab sau va burnița.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief local se va forma ceață.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...

Cum va fi vremea azi în Capitală 

Vești bune pentru bucureșteni azi! Valorile termice diurne vor fi ușor mai mari față de mediile multianuale, cu o maximă de 13…14 grade.

Cerul va avea înnorări mai ales la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura minimă va fi de 3…4 grade, mai scazută spre 1 grad în zona periurbană. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Cum va fi duminică în țară

Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în general peste mediile multianuale specifice perioadei.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasă sau ceață la începutul zilei și noaptea în zonele joase de relief unde izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Ziua de duminică în București

Valorile termice diurne vor fi mai mari față de cele specifice perioadei, cu o maximă de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. mai notează România TV.net.

Așadar, profitați de aceste zile pentru a vă petrece cât mai mult timp în aer liber, stați cât mai mult pe afară cât este un pic de soare. Îi vom duce lipsa pe tot timpul iernii ce va să vină cât de curând!

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău când bei vin fiert. 5...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private