miercuri, martie 22, 2023

Cutremurător: o femeie s-a stins pe patul de spital, fără să-și poată vedea fiul. „Vreau să-mi văd fiul ”. O ultimă dorință a unei mame de 47 de ani a rămas pe vecie neîndeplinită.

Femeia, o profesoară din Frosinone, Italia, s-a văzut nevoită să îl lase pe fiul său în grija fostului soț, un medic cu domiciliul în Trani, după ce a aflat că are cancer într-un stadiu avansat.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Toate contraceptivele hormonale cresc risc...

Pe patul de spital, aceasta i-a cerut bărbatului să i-l aducă pe băiat ca să își ia rămas bun de la el, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cutremurător! O femeie a murit sperând să își ia adio de la fiul său

Singura sa dorință a fost să-și îmbrățișeze fiul de 12 ani, înainte de a muri.

Mama, care suferea de cancer pancreatic, nu își mai văzuse fiul de mai bine de un an, deoarece fostul ei soț nu i-a permis.

Drama a început când femeia a decis să pună capăt relației cu bărbatul, din cauza comportamentului său violent.

Apoi, profesoara din Italia s-a îmbolnăvit și, având în vedere condițiile precare de sănătate, a preferat ca fiul ei de 12 ani să meargă cu tatăl său în Puglia, în timp ce ea urma ședințele de chimioterapie la spitalul Gemelli din Roma, scrie fanpage.it.

Te-ar mai interesa: Copil în stare gravă cu varicelă ajuns la urgențe ...

Cuplul mai are o fiică de 17 ani, care a rămas însă alături de mamă. Judecătorul hotărâse că băiatul avea voie să-și viziteze mama o dată pe lună. O prevedere pe care, însă, tatăl nu ar fi respectat-o. Și astfel solicitarea a ajuns în instanță.

A vrut  doar să-și îmbrățișeze fiul pentru ultima oară

Judecătorul urma să ia decizia, însă boala a fost mai rapidă decât birocrația și femeia a murit fără să-și poată îmbrățișa din nou fiul.

Te-ar mai interesa: Ce alimente se consumă în cea mai fericită țară di...

„Acum să ne întrebăm cât de multă durere, pe lângă cea a bolii, poate să fi existat în inima acestei mame care s-a văzut forțată să aștepte o decizie a unei justiții lente care nu a luat-o. O mamă care a vrut să-și îmbrățișeze fiul pentru ultima oară”, a comentat o organizație pe pagina sa de Facebook.

Avocata Francesca Ruggeri, care a urmărit cazul, a explicat:

„Fostul soț a încălcat două ordine ale judecătorului. Această mamă grav bolnavă a trebuit să se supună unei consultanțe prin care s-a stabilit că copilul poate sta la tatăl său și că trebuie dus la mama sa o dată pe lună, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată”.

Te-ar mai interesa: Raport medical îngrijorător: acest tip de pește cr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private