vineri, mai 20, 2022

Cutremurător! Un copil de 9 ani i-a scris un mesaj de adio mamei sale omorâte de ruși. „Îți promit că într-o bună zi o să ne întâlnim în Rai”.

Din 24 februarie, ziua în care Rusia a atacat Ucraina, 160 de copii au fost ucişi. Alte mii au rămas orfani sau au fost despărțiți de părinții lor.

Intrat în a 46-a zi, războiul pare că se află într-o etapă de acalmie, însă analiștii militari avertizeză că este doar liniștea dinaintea furtunii, trupele ruse regrupându-se pentru a declanșa o ofensivă puternică în estul și sudul țării.

Te-ar mai interesa: 19 mai- Ziua Internațională a medicilor de familie...

Atacurile nu au încetat cu totul, iar zonele civile continuă să fie ținta proiectilelor ruse. De asemenea, retragerea rușilor din partea de nord a Ucrainei scoate la lumină ororile lăsate în urmă, iar Occidentul vorbește despre „dovezi ale ţintirii disproporţionate a necombatanţilor”.


Cutremurător! Un copil de 9 ani i-a scris un mesaj de adio mamei sale omorâte de ruși. Îți promit că într-o bună zi o să ne întâlnim în rai

Numărul victimelor războiului din Ucraina creşte de la o oră la alta. Bărbaţi împuşcaţi descoperiţi în subsoluri, copii arşi în maşinile bombardate, familii care urlă de disperare când cadavrele celor dragi sunt descoperite în gropile comune.

Scrisoarea unui copil de 9 ani pentru mama sa ucisă de ruşi a devenit virală și a cutremurat mii de oameni.

Te-ar mai interesa: Alimente cu efect antidepresiv. Cum te va ajuta al...

Un băiat de 9 ani din Hostomel şi-a luat rămas-bun de la mama lui, ucisă în timp ce încercau să scape de război, printr-un mesaj scris într-un carneţel.

„Mamă, mulțumesc pentru cei nouă ani frumoși din viața mea! Mulțumesc mult pentru copilăria mea! Nu te voi uita niciodată! Îți promit că voi fi cuminte, ca, într-o bună zi, să ne întâlnim în Rai”.

Este mesajul sfâşietor scris de un copil de 9 ani din Hostomel pentru mama lui. Au încercat să fugă cu maşina în timpul ocupaţiei ruseşti. Trupele însă au tras în ei. Mama a murit.

Te-ar mai interesa: Mușcătura de căpușă. Când este cazul să ne îngrijo...

Copilul a supravieţuit şi a fost ulterior salvat de voluntari.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private