Sari la conținut

Dan Negru pune punctul pe i: „Dacă ar fi să aleg între viața copiilor mei și apărarea sau atacarea graniței unei țări…”

Dan Negru pune punctul pe i: „Dacă ar fi să aleg între viața copiilor mei și apărarea sau atacarea graniței unei țări…”

Cunoscutul om de televiziune consideră că ideea războiului în anul 2022 este total depășită. Pare că nu există nicio diferență între oamenii de astăzi și cei din urmă cu peste 2000 de ani.

Dan Negru pune punctul pe i: „Dacă ar fi să aleg între viața copiilor mei și apărarea sau atacarea graniței unei țări…”

Dan Negru și-ar alege oricând copii. Granițele țării nu sunt decât motive de distrugere. „Războaiele se duc între oameni care nu se cunosc între ei pentru profitul unora care se cunosc între ei”, este de părere vedeta Kanal D.

„Dacă ar fi să aleg între viața copiilor mei și apărarea sau atacarea graniței unei țări, mi-aș alege copiii. „Ubi bene, Ibi patria”(unde e bine,e patria) ziceau romanii. „Războaiele se duc între oameni care nu se cunosc între ei pentru profitul unora care se cunosc între ei”.

Peste mii de ani omenirea o să se uite cu milă la istoria noastră, a primitivilor, care ne omoram pentru o graniță, pentru un steag cocoțat pe o clădire sau pentru un litru de motorină.

Știința spune că peste câteva miliarde de ani sistemul nostru solar nu va mai exista și că e imposibil să fim contactați de vreo civilizație extraterestră avansată atâta vreme cât noi încă ne omorâm ca să ne împărțim planeta”, a scris Dan Negru.

„Ne războim pe punctul ăsta mic, invizibil in univers care e Pământul”

„Oamenii se bat pentru niște granițe și pentru niște steaguri. Au evoluat doar armele”, subliniază Dan Negru într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Timpul va arăta că războaiele sunt perimate. În viitor, riscăm să dispărem total din Univers. Iar imaginea pământului în Univers are menirea să ne readucă cu picioarele pe Pământ.

„Fotografia secolului a fost făcută de naveta Voyager planetei Pământ de la marginea sistemului solar.

Oamenii se bat pentru niște granițe și pentru niște steaguri așa cum o făceau și acum 2000 de ani.

Au evoluat doar armele.

Ne războim pe punctul ăsta mic, invizibil in univers care e Pământul”, este mesajul omului de televiziune.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel