luni, decembrie 5, 2022

2022: lovituri de stat, revoluţii. În ciuda faptului că despre noul an se spune că este marcat în mare parte de liniște și armonie, există și câteva aspecte îngrijorătoare.

Prezenți în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au oferit câteva detalii interesante despre anul 2o22.

„Este un an 20-22. După cum puteți vedea avem deja trei de „2”, ceea ce rezultă un „6”. După anul „5” tumultos, când totul era pe factorul de neașteptat, mai este nevoie și de dragoste și armonie. Anul universal „6” este menit să ne aducă tuturor dragoste și armonie.

Te-ar mai interesa: Medic: ”Cătina este un medicament!” Crește imunita...

În primă fază, anul universal „6” are 87% liniște, pace, aromonie și tot ce înseamnă dragoste, dar pe lângă lucrurile pozitive ar cam trebui să ne așteptăm și la alte lucruri cu încărcătură negativă.

2022: lovituri de stat, revoluţii. Nu este un an întâmplător pașnic. Exisă realinieri din punct de vedere politic. Pot exista chiar lovituri de stat, revoluţii, nici războaiele nu sunt excluse. Aici, ne referim pe tot globul. Totul se va face la nivel mare, deci nu discret.

Ies secretele la iveală. Cheltuielile inutile sunt la tot pasul și ne vor urmări. Este un an în care portofelul trebuie sigilat. Tentațiile sunt foarte mari. Fiind un an de dragoste și frumusețe, va fi mai greu.

Te-ar mai interesa: Primul mesaj al legendarului Pelé după ce a fost m...

O să avem bani din două surse. Din salariu și o oportunitate de a găsi alte surse adiacente. Avem și două alegeri. O iau sau nu o iau.

Profesiile care sunt avanjate în acest an universal „6” sunt: tot ce însemnă cadru militar, chirurgii, piloții, HoReCa, IT, serviciile de croitorie, dar și toate profesiile care cer asumarea de responsabilitate. Este un an propice pentru aceste meserii.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre vinul fiert. Când a fost inventată...

Avantajul anului este acela de a avea șansa de a alege. Avem șansa de a alege. Nu mai sunt constrângerile de anul trecut”, a spus maestrul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.


Lidia Fecioru: „Suntem într-un echilibru energetic”

„Din punct de vedere energetic stăm chiar foarte bine. Suntem într-un echilibru energetic. Ține de noi ce energii transmitem celor din jur. Ca receptor trebuie să fim conștienți de ceea ce transmite.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru o zodie. Numerolog: Vor susţine...

De aceea, energia pozitivă va fi responsabilitatea noastră, a fiecăruia dintre noi. Oamenii să lase supărările deoparte și să nu-și reverse problemele pe nimeni. Au fost foarte multe lecții de învățat în această perioadă a anului „5”, a adăugat și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private