duminică, iunie 4, 2023

Mădălin Ionescu, cutremurat ororile războiului: „Am văzut imagini oribile, imposibil de postat sau de arătat la televizor. Prieteni, războiul dezumanizează rău de tot…”

Orice război e înfiorător, iar impactul asupra popoarelor vecine care nu sunt implicate în conflict este greu de descris imediat.

De pildă, Rusia a declarat că armata sa a capturat un număr de peste 500 de soldaţi ucraineni ca prizonieri de război, transmite Agerpres, care citează dpa. Rusia a trimis Crucii Roşii Internaţionale documente care să faciliteze un schimb cu militari ruşi capturaţi de ucraineni.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Pe de altă parte, Ucraina susține că Rusia a pierdut 15.800 de soldați, 108 avioane, 124 de elicoptere și 530 de tancuri.


Mădălin Ionescu, cutremurat ororile războiului: „Am văzut imagini oribile, imposibil de postat sau de arătat la televizor. Prieteni, războiul dezumanizează rău de tot…”

Jurnalistul Mădălin Ionescu a mărturisit pe pagina sa de Facebook că există imagini din războiul din Ucraina, imposibil de reprodus public. Din păcate, cruzimea și maltratările vin din ambele tabere, susține acesta.

„Peste granița se întâmpla acte de o cruzime fără margini. Atât rusii, cât si unii ucrainieni s-au dedat la gesturi inimaginabile împotriva prizonierilor sau a celor pe care îi considera trădători, spioni. Am văzut imagini oribile, imposibil de postat sau de arătat la televizor, inclusiv cu femei maltratate in ultimul hal!”, a scris Mădălin Ionescu. 

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Creierul are nevoie de un contrabalans. Jurnalistul a încercat să șteargă cumva oroarea celor văzute, astfel că o simplă vizită în capitala Ungariei a devenit în acest context terapie emoțională.

„As vrea sa ma pot deconecta, sa pot avea o anumită imunitate in fata atrocităților, dar nu reușesc decât parțial. In weekend am fost la Budapesta, unde sunt cateva locuri absolut fabuloase, cum e aceasta cafenea, si asta m-a ajutat sa evadez puțin din universul informativ straniu in care trăim de peste o luna…

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Prieteni, războiul dezumanizează rău de tot… Sa ne ferească Dumnezeu de o astfel de nenorocire! P.S. Îmi pare rău sa o spun, dar am văzut faze crunte de primitivism in ambele tabere!”, susține acesta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private