marți, iunie 28, 2022

Dana Budeanu, atac la un jurnalist cunoscut: În ce calitate și bazat pe ce studii recomandați înțepatul? Vin sărbătorile, lăsați lumea în pace cu aceste panici nefondate.

Cunoscutul jurnalist Bogdan Chirieac a declarat recent că românii „cu școală” trebuie să se vaccineze, pentru as preîntâmpină valul 5, de care îi este „foarte teamă”.

„Eu cred că nu. Pur și simplu nu au reușit să se organizeze, să cadă de acord, nu știu de ce le e teamă de electoral, că electoratul va mai fi consultat peste 3 ani, la vot. Toată Europa are certificatul, mai puțin România.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Nu există soluții colective anti-COVID în țara noastră, cu regret spun asta. Cine are școală să se ferească, să meargă să se vaccineze, să își facă doza booster, să aibă mască, să păstreze toate măsurile necesare, cine nu, o să avem iar 25 de mii de decese, îmi este foarte teamă și valul care urmează acum.” a spus Bogdan Chirieac.

Dana Budeanu, atac la un jurnalist cunoscut: În ce calitate și bazat pe ce studii recomandați înțepatul?

În urma acestor declarații, Dana Budeanu îl contrează pe jurnalist și îi reamintește că ea, deși are „mai multe școli decât mulți la un loc”, a decis să nu se vaccineze. Mai mult, este inutilă această panicare a populației, din moment ce valul 5 oricum va veni peste toată Europa, deci și peste România.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

„Aoleo! Ați călătorit în Europa acum și e certificat peste tot? Nu este adevărat! În ce calitate și bazat pe ce studii recomandați înțepatul? În calitate de jurnalist?

Concret! Concret, nu se cunoaște originea bolii lui Calache, așadar niciun tratament exact! Corect? Corect!

Cifrele nu le dăm noi, le dau șefii la lume, le-am urcat pe aplicație, au fost publicate de „The Economist”! Vorba doctorului Marinescu: „Valul cinci vine oricum, nu contează ce facem!”

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Calendarul este cunoscut! Mint? Nu!

Nu mai devreme de ieri, domnul Rafila a confirmat faptul că încă se fac cercetări la nivel european, în legătură cu nivelul și tipurile de anticorpi!

Despre ce vorbiți exact? Va spun eu, despre nimic concret!

Vin sărbătorile, lăsați lumea în pace cu aceste panici nefondate și bazate  doar pe un calendar impus!

P.S.: Am mai multe școli decât mulți la un loc și nu mă înțep, e ok!”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

„Masca nu mai e „obligatorie” pe stradă! Toți o poartă!”

Cunoscuta creatoare de modă și-a exprimat de mai multe ori opinia în legătură cu inutilitatea purtării măștilor de protecție. Decizia de a nu purta mască a costat-o scump, însă.

În urmă cu câteva zile Daily Mail a prezentat imagini cu 70 de cumpărători, surprinşi fără mască de protecţie, în magazinul Selfridges, de pe strada londoneză Oxford, deşi măsura este obligatorie în Anglia, după depistarea variantei Omicron. Printre aceștia se număra și Dana Budeanu.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Cei care sunt prinşi că încalcă măsura riscă o amendă de 200 de lire sterlină, care se reduce la 100 de lire dacă este plătită în 14 zile, însă de la a doua abatere suma se dublează, până la maximum 6.400 de lire sterline.

În România, însă, purtarea măștilor în exterior nu mai este obligatorie, deși oamenii continuă să facă acest lucru. Este și ceea ce a observat Dana Budeanu, care subliniază că acest lucru va deveni un obicei intim pentru cei mai mulți dintre noi.

Masca nu mai e „obligatorie” pe stradă! Toți o poartă! În primăvară v-am spus că, încet-încet, oamenii vor rămâne blocați… în multe…”, este mesajul Danei Budeanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private