vineri, august 19, 2022

Dana Budeanu, despre numărul real al românilor vaccinați: „E un ordin, trebuie să-l îndeplinești”.

Prezentă în studio-ul Antenei 3, Dana Budeanu a vorbit pe larg despre măsurile de relaxare luate de autorități și despre discriminarea persoanelor care nu acceptă sau nu vor să se vaccineze anti-covid.

Dana Budeanu: „Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi”

Creatoarea de modă a remarcat coincidența „bizară” în ceea ce privește data relaxării la nivel mondial și anume 17 mai.

Te-ar mai interesa: Tot mai mulți copii, afectați de un nou virus. Iat...

„Suntem după un an și puțin de atmosferă oribilă, la care a trebuit să facem față. Și cred că acest capac, pus acum, în ultimele săptămâni, peste tot ceea ce am îndurat este un pic cam mult. Am fost împărțiți în toate categoriile posibile, în conspiraționiști și believeri în ce a fost mascarada asta care se termină acum la ordin.

Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (…) Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris.

Te-ar mai interesa: Margherita de la Clejani, în lacrimi: Nu am fost „...

(…) Astăzi am aflat că dacă vii din Italia, până pe 17 mai, nu pe 1 iunie, pe 17 mai, te carantinezi, chiar dacă ai test negativ. În același timp, Marea Britanie anunță ridicarea restricțiilor pe 17 mai. (…) Să punem problema transparent pentru oameni (…) Să spună că așa e planul pe glob”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Nu sunt o antivaccinistă”

În ceea ce privește atingerea pragului de persoane vaccinate anti-covid la nivel național, Dana Budeanu a explicat că e vorba de un „ordin” care trebuie îndeplinit.

Te-ar mai interesa: Activitatea simplă care reduce riscul de atac de c...

„Nu ai cum să nu-l îndeplinești, că e ordin. (…) Dacă nu vaccinează, dacă nu declară vaccinații, e un lanț al slăbiciunilor. Nu ai cum să pleci, nu ai cum să faci aia, nu au cum! Trebuie să dea drumu. O să vaccineze

(…) Asta sunt tot felul de practici progresiste, imbecile, de marketing și de inducere a unei stări de panică. Dacă pleci acum în UK, ești vaccinat sau nu ești vaccinat, tot ești carantinat”, a spus Dana Budeanu.

Te-ar mai interesa: Semne de cancer de colon pe care trebuie să le urm...

De asemenea, Dana Budeanu a declarat că nu se va vaccina anti-covid, deși nu se consideră o antivaccinistă, precizând este doar „un om sănătos”.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala.

Te-ar mai interesa: Deshidratarea ar putea fi o cauză a hipotensiunii....

Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a mai spus Dana Budeanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private