Sari la conținut

Dana Roba, primul mesaj după măcel. „Îmi spunea mereu: mai bine te văd moartă decât să divorțezi de mine”

Dana Roba încearcă să-și reconstruiască viața după ce, la începutul lunii iunie, a trecut prin cumpăna vieții sale.

Femeia a fost torturată și mutilată chiar de propriul soț, primind mai multe lovituri de ciocan în mai multe părți ale corpului, dar în special în cap și pe brațe. Daniel Balaciu, soțul său, ar fi sunat la 112 abia după două ore de la măcel, când probabil a realizat ce a făcut.

După ce a petrecut 24 de zile sub supravegherea medicilor, la granița dintre viață și moarte, Dana Roba a fost externată din spital.

Make-up artista se află în locuința acum chiar în locuința în care a fost bătută cu bestialitate de soțul ei și încearcă să își reia viața din punctul în care a rămas.

Citeste si:

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi ochelari

Dana Roba, primul mesaj după măcel. „Soțul îmi spunea mereu: mai bine te văd moartă decât să divorțezi de mine”

Și, în ciuda faptului că îi este foarte greu din cauza sechelelor cu care a rămas după intervențiile chirurgicale, Dana Roba este decisă să lupte pentru fetițele sale, Chantal și Celine.

Dana Roba a transmis pe rețelele sociale primul mesaj de la oribilul eveniment din viața sa, postând ultima fotografie în care artăta „impecabil”, în care apare alături de una dintre cele două fiice ale sale.

„Ultima fotografie in care am arătat impecabil. Înainte cu o zi de măcelul pe care l-a organizat fostul soț fără ca să îmi zică nimic în seara respectivă.

Mereu când nu ne înțelegeam imi spunea: mai bine te văd moarta decât sa divorțezi de mine.

Eram înainte cu 2 zile de divorțul pe cale amiabila pe care l-am plătit eu, 800€.

Dana Roba a fost externată și s-a întors acasă! Ce s-a întâmplat cu fetițele: "Nu poate avea grijă de ele"

„Am toate degetele rupte și ambele mâini în ghips”

Dana Roba a mai dezvăluit că urmează să fie supusă unor operații grele, trei la număr, pentru reconstrucția feței și a mânei drepte. „Am toate degetele rupte și ambele mâini în ghips”, a precizat make-up artista.

„Acum ma refac ușor, și m-ai am nevoie de încă 3 operații chirurgicale. 2 pentru reconstrucția fetei și una la mâna dreapta pentru ca am toate degetele rupte și am ambele mâini in ghips.

Regret amarnic și sunt foarte necăjită ca nu pot lucra.

Primele imagini cu Dana Roba după ce a fost căsăpită de soț. Are jumătate de craniu spart: „Dumnezeu a luptat pentru mine”

Voi lupta pentru copiii mei și consider ca Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie in viața și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine pe care le iubesc enorm de mult.

Va iubesc și ma gândesc la voi”, a mai spus Dana Roba, anunțându-și urmăritorii că va intra live pe contul său de Instagram, atunci când se va simți mai bine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.