Sari la conținut

Dana Săvuică și-a micșorat bustul: „Au explodat când am intrat la menopauză. Mi i-am făcut ca să arate ca la 20 de ani!”

dana savuica si-a micsorat bustul
sursa foto: retete si vedete

Recent, Dana Săvuică a fost supusă unei intervenții chirurgicale de micșorare a sânilor, după ce afirmă că menopauza i-a schimbat radical aspectul sânilor.

„Voi știți că eu sunt foarte deschisă și niciodată nu m-am ferit să spun adevărul (…) Este vorba despre augmentare mamară, este vorba despre sânii naturali, care, odată cu înaintarea în vârstă, se lasă și devin o problemă de sănătate. Nu neapărat estetică, dar și aceea este importantă pentru unele femei. Devin foarte greoi, se lasă, nu mai poți să dormi bine, te doare spatele, te doare zona cervicală și practic ai așa o greutate pe piept la propriu.

Iar eu de când am intrat la menopauză, cu atât mai mult nu știu ce s-a întâmplat… nu am avut bufeuri, în schimb m-am rotunjit aici (în zona pieptului), adică efectiv au explodat. La cum erau ei, s-au făcut și mai mari și atunci am luat această decizie.

Este vorba despre o operație pe care am făcut-o pur și simplu pentru sănătatea mea, dar este adevărat că m-am gândit și la partea estetică (…) Am vrut să mă simt bine din toate punctele de vedere”, a explicat Dana Săvuică în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

În prezent, vedeta se declară foarte încântată de opțiunea ei:“Mi i-am făcut ca să arate ca la 20 de ani. A fost vorba despre o ridicare a lor și cam 20% a fost scos și, practic, acum mă simt foarte bine. Nu mai am acea greutate”.

Dana Săvuică a vorbit despre menopauză

Acum ceva timp, Dana Săvuică a participat în cadrul aceleiași emisiuni, în care a abordat o temă extrem de delicată: menopauza.

“Menopauza ține de fiecare femeie în parte. Reacțiile sunt diferite, simptomele sunt diferite și mai ales reacțiile psihice.

Într-adevăr e un șoc atunci când apare menopauza, dar noi suntem atât de concentrate la ceea ce se întâmplă în viața noastră de zi cu zi, încât nu simțim simptomele de perimenopauză.

Atenție, menopauza are două faze: perimenopauza și postmenopauza. La perimenopauză avem acele simptome care se instalează încet-încet și apar și cu doi ani înaintea menopauzei. (…)

Din păcate, studiile arată că menopauza se instalează de timpuriu acum. Dacă atunci când eram eu adolescentă se vorbea de menopauză la femeia aceea trecută de 50, 60 de ani, acum există femei care și la 40 de ani pot intra la menopauză.

Este și o chestie genetică, dar ține și de factori externi precum: starea psihică, emoțională, oboseală, stres etc. De exemplu, eu am simțit prima dată schimbarea texturii pielii mele. La 47 de ani, am început să am primele simptome”, a povestit vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel