Sari la conținut

Dieta cu care a slăbit Dana Săvuică 5 kilograme pe săptămână. Aceasta a dezvăluit ce a mâncat zilnic

Din cuprinsul articolului

Dana Săvuică deși părea că a pierdut lupta cu kilogramele, a slăbit colosal. Aceasta a dat jos săptămânal câte 5 kilograme urmând această dietă.

Dieta i-a fost recomandată de un specialist și constă în șase mese pe zi.

„La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite”, a povestit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Dieta cu care a slăbit Dana Săvuică

Vedeta a mărturisit că ajunsese să poarte mărimea XL la haine, ceea ce a fost un adevărat șoc pentru ea. În acele momente a luat în calcul chiar și bisturiul medicului estetician, însă a fost refuzată de doctor.

„Este o dietă peste care am dat întâmplător. Un prieten de-al meu l-am văzut după două săptămâni și era jumate. Am spus: Dumnezeule, nu pot să cred, ce s-a întâmplat cu tine? Și mi-a spus: m-am întâlnit într-o benzinărie cu o cunoștință de-a mea care stă în Suedia și mi-a zis cum am problema asta că nu pot să slăbesc, că noi avem o dietă minunată pe care o avem de 40 de ani.

El a luat dieta și după ce am văzut rezultatul, am început să studiez dieta. Mi-am comandat-o și eu și am văzut că rezultatele sunt incredibile. Eu nu credeam în diete.
Este făcută de doctorii care pregăteau pacienții pentru sleeve gastric pentru că aveau risc operator, aveau 100-120 de kilograme și aveau nevoie să slăbească rapid și sănătos, au creat această dietă pentru ei, în 1981. (…)

Da, dezechilibrează, modifică secrețiile tuturor hormonilor, secrețiile de insulină și a altor parametri în care trebuie să stea organismul și atunci totul o ia la vale (n.r. – cum ne afectează stresul)”, potrivit Libertatea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel