Sari la conținut

De ce a murit nepotul lui Robert De Niro. Leo avea doar 19 ani

Retete si Vedete

Din cuprinsul articolului

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit, potrivit mamei sale, Drena De Niro.

Actrița, în vârstă de 51 de ani, a împărtășit vestea pe rețelele de socializare duminică, alături de o fotografie a fiului ei în vârstă de 19 ani.

„Îngerul meu frumos și dulce”, a scris Drena De Niro. „Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simțit în burta mea”.

Robert De Niro a spus că este „profund afectat de moartea iubitului său nepot Leo” într-o declarație împărtășită luni cu USA TODAY de către reprezentantul său Stan Rosenfield.

„Apreciem foarte mult condoleanțele din partea tuturor. Cerem să ni se acorde intimitate pentru a plânge pierderea lui Leo”, a spus el.

Drena De Niro a vorbit, de asemenea, luni, într-o declarație pentru USA TODAY, împărtășită tot de Rosenfield. „Este cu un șoc și o tristețe incomensurabilă că ne luăm rămas bun de la iubitul nostru fiu Leo. Vă mulțumim pentru revărsarea de dragoste și sprijin și vă cerem să ni se acorde intimitate în acest moment pentru a procesa această durere inconsolabilă.”

Retete si Vedete

De ce a murit nepotul lui Robert De Niro

A fost găsit mort pe scaun în apartamentul său de un milion de dolari din New York, lângă o farfurie plină cu substanțe.

Trupul neînsuflețit al adolescentului a fost găsit așezat pe un scaun în interiorul unui apartament 950.000 de dolari din Cipriani Club Residences de pe Wall Street.

O sursă din poliție a declarat pentru DailyMail.com că substanța a fost găsită în apropierea corpului său și nu au existat semne de traumă. A fost găsit de un prieten care nu a auzit de el de câteva zile și îl verifica, a declarat o sursă din poliție pentru TMZ.

Drena De Niro, fiica adoptivă a actorului, a spus că Leandro a murit după ce a consumat fentanil.

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil. Așa că vă spun celor care vindeți și consumați aceste porcării – băiatul meu s-a dus pentru totdeauna”, a scris ea pe Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel