Sari la conținut

De ce nu există fotografii cu Regina Elisabeta însărcinată? Acesta este motivul misterios

Regina Elisabeta a II-a a condus monarhia britanică timp de cel puțin 7 decenii și în timpul domniei ei a născut 4 copii: Charles, Andrew, Edward și Anne.

Membrii familiei regale s-au născut între 1948 și 1964, cu toate acestea, se știu foarte puține despre perioadele în care suverana era însărcinată. Nu există dovezi fotografice oficiale care să-i arate aspectul în timpul sarcinii și, deși s-ar putea gândi la probleme cu tehnologia, de fapt se datorează unui motiv puțin cunoscut.

Spre deosebire de soțiile prinților William și Harry, regina Elisabeta a II-a și-a ținut sarcinile secrete.

Sursă FOTO: EVZ

Fotografii cu Kate Middleton și Meghan Markle însărcinate

Când Meghan Markle și Kate Middleton au rămas însărcinate, era obișnuit să le vezi îndeplinindu-și angajamentele regale cu burtică. În primele luni au purtat haine largi pentru a se ascunde de curioși, dar pe măsură ce lunile au trecut era imposibil să mai ascundă burtica.

Fotografiile tandre sunt încă stocate pe site-uri de internet unde recunosc tandrețea provocată de Prințesa de Wales și de Ducesa de Sussex în timp ce așteptau nașterea copiilor lor.

Tocmai aceste nenumărate fotografii au provocat intriga internauților cu privire la cum arăta Regina Elisabeta a II-a în timpul sarcinilor, dar au găsit vești impresionante: nu există fotografii din acele perioade.

Din acest motiv NU există fotografii cu sarcinile Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a avut 4 copii și se știe puțin despre nașterea lor. Procesul de sarcină a monarhului a fost ținut secret timp de mulți ani, în principal din cauza unui protocol care trebuia respectat la acea vreme.

Potrivit diverselor mass-media naționale, la acea vreme, apariția publică în acele momente ar fi stârnit îndoieli în fața britanicilor cu privire la capacitatea ei de a conduce Anglia. Asta, în principal pentru că în acei ani se credea că maternitatea nu era o chestiune de lideri.

Pentru a nu crea probleme monarhiei, regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să anuleze evenimentele publice și angajamentele regale pentru a putea rămâne închisă în Palatul Buckingham cu Prințul de Edinburgh și să poată să se bucure în pace de acele momente.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel