miercuri, octombrie 5, 2022

De ce renunță diva la viața publică: „Orice femeie ar trebui să știe cât prețuiește…”. Iată cum explică Mihaela Rădulescu, fostă Țiganu, decizia luată.

După ani de zile în care a fost în lumina reflectoarelor și s-a hrănit din viața publică, Mihaela Rădulescu, născută Țiganu, și-a anunțat fanii de pe Instagram că se retrage din viața publică.

„A trecut ceva vreme de când am început să învăț o nouă limbă. Se numește… intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică, să învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc o nouă carieră în tăcere, cum să nu explic totul străinilor…

Te-ar mai interesa: Alimentul care trebuie scos din dietă. Profesorul ...

Intimitate…

Ei bine, a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron:), dar este posibilă, cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public, cu atât mai mult mă simt… liberă, inspirată, încrezătoare…

Întotdeauna am avut superputerea mea de a ști cum să-mi trăiesc viața. Dar acum, faptul că nu împărtășesc TOTUL mă face să fiu cea mai fericită. Așa că, îmi cer scuze că nu sunt un instagrammer normal, care publică zilnic informații despre programul său.

Nu luptăm cu toții pentru a fi noi înșine? Da, asta sunt eu, acum. Și sunt oarecum mândră de mine. Chiar dacă încă vreau să rămân modestă, voi oferi prioritate respectului de sine.Orice femeie ar trebui să știe cât de mult prețuiește, dar nu în funcție de străinii de pe internet.

Te-ar mai interesa: Sfat pentru întărirea sistemului imunitar. Medic: ...

Ci în funcție de oamenii de lângă tine, în funcție de cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți”, este mesajul transmis  de Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private