vineri, martie 31, 2023

Creativitatea izvorăște din adâncul fiindței noastre. Omul a fost inventiv încă din primele lui zile, mărturie stând desenele de pe pereții peșterilor.

John Kunios a spus pentru Washington Post că presiunea deadline-urilor inhibă creativitatea angajaților.

„Când ai o dispoziție bună, ideile bune își vin foarte repede și sunt originale, dar când ești pus sub presiune, anxietatea te face să spui lucrurilor pe nume și să fii plat în exprimare”

Te-ar mai interesa: Studentă la medicină, omorâtă de un medicament cum...

Teresa Amiable, o altă cercetătoare în domeniul neuroștiinței este de părere că sentimentul de presiune dat de deadline-ul unui proiect poate duce la epuizare și stres. Cu toate astea, trebuie să explicăm angajaților că trebuie să predea materialul la timp. Sfatul ei pentru angajatori este să le explice că au o misiune grea, dar foarte importantă astfel încât să înlăture din presiune.

Pentru cei care au de înfruntat deadline-uri mereu, sfatul este să încerce să își propună deadline-uri proprii, de genul, va fi gata până sâmbătă, astfel încât să nu se facă de râs și să se autodezamăgească, ci să încerce să își respecte propriul deadline.

Te-ar mai interesa: Avertismentul specialiştilor: O boală CARDIACĂ poa...

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private