miercuri, octombrie 20, 2021

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, cântăreața de muzică populară Geanina Manea a negat vehement că ar avea vreo legătură cu Marcel Toader, așa cum presa a suspectat. Artista a spus că, în primul rând,

este mult prea în vârstă pentru ea.

Cântareata de muzica populara Geanina Manea a fost iubita fostului sot al Madalinei Manole. Din vara lui 2010, cand acesta a ramas vaduv, Geanina este singura femeia cu care se pare ca Petru Mircea a avut o relatie serioasa.

Desi pana acum, Petru Mircea nu a confrmat relatia cu Geanina, cea despre care se spune ca seamana izbitor cu regretata Madalina Manole, femeia a iesit si a dat cateva declaratii. A facut acest lucru insa dupa despartirea de fostul sot al Madalinei, cu care tot ea a afirmat ca avut o relatie de mai bine de doi ani, terminata pentru

ca nu ar fi fost ceruta de sotie. “Mi-am pierdut doi ani din viata cu Petru Mircea si tot nu m-a cerut de nevasta”, a spus Geanina Manea, recent, intr-o emisiune tv, potrivit wowbiz.ro.

Se pare că Geanina se înțelegea bine cu Petru Jr, fiul Mădălinei, spunând că este un băiețel educat, cuminte și politicos.

Foto: Geanina Manea Facebook

Ultimele stiri