sâmbătă, octombrie 16, 2021

Joi seara, un incendiu, care s-a manifestat cu degajări mari de fum, a izbucnit la un depozit de pe Şoseaua Fundeni nr. 120. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Bucureștenii

au fost alertați prin aplicația de pe telefon să stea departe de zona afectată. În interiorul depozitului erau autoturisme, iar focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

În exteriorul halei care a fost cuprinsă de flăcări sunt şi alte spaţii de depozitare. La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

Hala de pe Şoseaua Fundeni care a fost afectată de un incendiu joi seara a fost distrusă în totalitate din cauza arderii generalizate, a anunţat ulterior Inspectoratul pentru Situaţii

de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Hala respectivă era amenajată ca service auto, compartimentată, şi înăuntru se aflau mai multe autovehicule.

Totodată, un alt spaţiu de depozitare, lipit de hală, în care se găseau materiale pentru construcţie, a fost afectat în mare proporţie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a emis o alertă de urgenţă având în vedere incendiul cu degajări mari de fum de la depozitul de pe Şoseaua Fundeni din Capitală.

Ultimele stiri