marți, aprilie 7, 2020

Joi seara, un incendiu, care s-a manifestat cu degajări mari de fum, a izbucnit la un depozit de pe Şoseaua Fundeni nr. 120. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Bucureștenii au fost alertați prin aplicația de pe telefon să stea departe de zona afectată. În interiorul depozitului erau autoturisme, iar focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Citește și: Populația trebuie să fie pregătită! Anunț de ultimă oră a lui Raed Arafat. Ce crede șeful DSU că ne așteaptă în următoarele săptămâni

În exteriorul halei care a fost cuprinsă de flăcări sunt şi alte spaţii de depozitare. La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

Hala de pe Şoseaua Fundeni care a fost afectată de un incendiu joi seara a fost distrusă în totalitate din cauza arderii generalizate, a anunţat ulterior Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Citește și: Dezastrul din New York. Depășiți de situație, ce vor face cu decedații în urma Covid-19

Hala respectivă era amenajată ca service auto, compartimentată, şi înăuntru se aflau mai multe autovehicule.

Totodată, un alt spaţiu de depozitare, lipit de hală, în care se găseau materiale pentru construcţie, a fost afectat în mare proporţie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a emis o alertă de urgenţă având în vedere incendiul cu degajări mari de fum de la depozitul de pe Şoseaua Fundeni din Capitală.

Citește și: Trei băuturi pline de antioxidanți și vitamine care te ajută să-ți crești imunitatea și să slăbești primăvara