Categories: Stil de viaţă

Dezvăluire șocantă. Un cuplu celebru și-a ținut secretă despărțirea timp de șapte ani

Chiar ieri s-a anunțat că starul de cinema Will Smith este separat în secret de soția sa, Jada Pinkett Smith, de șapte ani, iar un expert în relații de cuplu se pronunță acum asupra acestei dezvăluiri șocante.

Jada a vorbit despre relația ei turbulentă cu Will, cu care împarte doi copii, ea lăsând chiar lumea înmărmurită când a explicat că au locuit separat chiar și atunci când Will l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscarurile de anul trecut.

Acum, un expert în relații vorbește în exclusivitate pentru The Mirror despre motivele pentru care cuplul a decis să păstreze secretul despărțirii lor față de lume.

Louella Alderson de la So Synced a dezvăluit în exclusivitate pentru The Mirror că una dintre posibilități este că „au vrut să își protejeze familia de o atenție și o examinare inutilă din partea presei”.

„Fiind unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood, orice știre despre relația lor ar fi fost intens mediatizată și ar fi putut să-i afecteze și pe copiii lor. Păstrând separarea lor privată, au reușit să se concentreze pe familia lor și să mențină un sentiment de normalitate pentru copiii lor”, a continuat Louella.

Adevăratul motiv pentru care Will Smith și Jada Pinkett Smith și-au ținut secretă despărțirea timp de șapte ani

Ea a dezvăluit apoi un alt motiv, care ar putea fi acela că ei „aveau nevoie de timp separat și s-au gândit că s-ar putea împăca”. Apreciatul expert a explicat cum unele cupluri „aleg să păstreze secretă separarea în speranța de a se împăca și de a-și salva căsnicia”, ea speculând că Will și Jada ar fi putut urma această cale.

„Păstrând-o în privat, ei ar fi putut să-și exploreze nevoile și dorințele individuale fără presiunea sau judecata celor din afară. Acest lucru le-ar fi putut oferi spațiul necesar pentru a-și rezolva problemele și, eventual, pentru a se reuni din nou mai puternic”, a adăugat ea.

„În plus, este posibil ca Jada și Will să fi vrut să își protejeze imaginea profesională ca și cuplu. Ei sunt cunoscuți ca fiind un cuplu puternic la Hollywood, iar orice știre despre separarea lor ar fi putut afecta viitoarele colaborări sau sponsorizări pe care le aveau, atât ca indivizi, cât și împreună. Ținând ascunsă despărțirea lor, au putut să-și păstreze imaginea publică de cuplu puternic și unit, ceea ce ar fi putut fi important pentru carierele lor”, a continuat ea.

Recent Posts

Florin Piersic a fost operat. Care este starea de sănătate a maestrului?

Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat joi seara la Spitalul Foişor din București. Potrivit…

5 minute ago

Marea Britanie refuză să semneze tratatul OMS privind vaccinurile

Autorităţile din Marea Britanie au anunţat că refuză să semneze acordul Organizației Mondiale a Sănătății…

25 de minute ago

Cortizolul: efectele hormului de stres

Ați fost stresat în ultima vreme, v-ați îngrășat sau ați aflat că tensiunea arterială sau…

45 de minute ago

În cât timp poți ridica pensia de la Poștă, dacă nu eși acasă când trece poștașul. Explicația oficială CNPP

Sunt momente în care pensionarul nu este găsit la domiciliu de către poștaș în ziua…

o oră ago

Designerul Mihai Albu, diagnosticat cu CANCER. Mesajul transmis de Iulia Albu i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Designerul Mihai Albu, diagnosticat cu CANCER. Acesta și-a făcut public diagnosticul printr-o postare pe rețelele…

o oră ago

HOROSCOP chinezesc. Zodiile care fac bani până la sfârşitul primăverii

Astrologul Marian Golea a făcut o serie de previziuni pentru perioada următoare. Potrivit acestuia, se…

2 ore ago

Citeste si: