luni, mai 23, 2022

Oprah Winfrey a povestit detalii din viața sa personală, rămase neștiute până acum. În vârstă de 67 de ani, a avut puterea să vorbească despre propria ei traumă din copilărie.

Dezvăluiri uluitoare făcute de Oprah Winfrey. Cum a fost abuzată la o vârstă fragedă

În mai multe episoade din noul ei serial Apple TV+, The Me You Can’t See, vedeta TV a spus că a fost agresată în mod repetat de verișorul ei între 9 și 12 ani, dar „a ținut secret” față de familia ei.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic demontează un nou mit despre fasole ...

Oprah: „La nouă, 10 și 11 și 12 ani, am fost violată de vărul meu de 19 ani”

„Nu știam ce este violul. Cu siguranță nu eram conștientă ce înseamnă acest cuvânt. Habar nu aveam ce înseamnă o relație intimă, habar nu aveam de unde provin bebelușii, nici nu știam ce se întâmplă cu mine. Și am păstrat acest secret, a mai spus celebra Oprah.

Oprah a mai împărtășit detalii despre istoricul ei traumatizant de agresiune , dezvăluind că a fost abuzată de mai multe rude, inclusiv de un unchi, până la vârsta de 14 ani – atunci când a rămas însărcinată și a fost trimisă să locuiască cu tatăl ei. Copilul a murit la două săptămâni după ce a născut.

Te-ar mai interesa: Experții au descoperit în ce oraș a apărut prima d...

Dar primul ei violator a fost verișorul ei în vârstă de 19 ani, care a abuzat-o de câțiva ani. După primul abuz m-a dus la o înghețată – sângele încă curge pe picioare și mi-a cumpărat înghețată”.

Bătăi de la bunica și neglijență din partea mamei sale

„Am fost crescută de bunica mea și biciuită la trei, patru, cinci și șase ani. Bunica mea, care a fost foarte dură, la fel ca mulți părinți de culoare în acea epocă. Ideea de a-ți îmbrățișa și de a iubi copilul sau chiar de a-i permite copilului să se simtă văzut pur și simplu nu făcea parte din viața ei”, a spus Oprah.

Te-ar mai interesa: Greșeala comună care afectează organismul! „În pri...

„Dar ea mi l-a dat pe Iisus. Ea mi-a dat credința în ceva mai mare decât mine. Așa că sunt recunoscătoare pentru asta.

Oprah s-a născut pe 29 ianuarie 1954 în Mississippi. Mama ei era încă o adolescentă în momentul în care a adus-o pe lume. Tatăl biologic era un miner devenit mai apoi consilier municipal. Copilăria și adolescența ei nu au fost deloc fericite. Sărăcia a dominat mulți ani în viaţa sa. Aceasta nu avea bani de haine și își confecționa rochii din saci de cartofi. De asemenea, nici viața de familie dezechilibrată nu a ajutat-o prea mult, potrivit Daily Mail.

Te-ar mai interesa: Alimentele minune care trebuie consumate zilnic de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private