Sari la conținut

Dezvăluirile Prințului Harry au băgat-o în spital pe Kate Middleton? Zvonuri teribile de la Casa Regală

Dezvăluirile Prințului Harry au băgat-o pe Kate Middleton în spital? Zvonuri teribile de la Casa regală.

Cartea Prințului Harry, „Spare”, a vândut un total de 1.430.000 de exemplare  doar în prima zi la vânzare în SUA, Canada și Marea Britanie, potrivit editorului cărții Penguin Random House, depășind fostul președinte american Barack Obama, „A Promised Land”, care înregistrase anteriorcele mai mari vânzări în prima zi pentru editor.

De când Meghan și Harry au anunțat în ianuarie 2020 că își vor demisiona din calitatea de membri ai familiei regale, au fost deschiși cu privire la viața lor.

Atât de deschiși, încât nu au luat în calcul că spovedaniile lor publice le pot face rău celorlalți membri ai familiei.

Dezvăluirile Prințului Harry au băgat-o pe Kate Middleton în spital?

Ducele de Sussex a descris-o pe cumnata sa, Meghan, în culori nu tocmai plăcute, acuzând-o practic că ar fi fost invidioasă pe soția lui, Meghan Markle, și că ar fi avut prejudecăți rasiale.

Potrivit legossip.net, în urma acestor dezvăluiri, Kate Middleton ar fi fost internată de urgență din cauza scăderii excesive în greutate, atribuită unor posibile tulburări de alimentație.

Chiar dacă această informație nu a fost confirmată oficial, este cât se poate de vizibil faptul că prințesa a slăbit mult, în ultima vreme.

Zvonuri teribile de la Casa Regală

Se pare că tulburările au apărut pe fond nervos, după ce Kate Middleton s-ar fi consumat excesiv ca urmare a loviturii primite de la cel care i-a fost, odată, atât de apropiat.

Nu este prima dată când apar zvonurile legate de starea precară de sănătate a lui Kate Middleton. Aceleași zvonuri îngrijorătoare au apărut și după lansarea primei cărți a Ducilor de Sussex, Finding Freedom, în anul 2020.

Atunci, potrivit unui articol din revista Star, Kate ajunsese să cântărească doar 45 de kilograme la o înălțime de 1,75 m.

„Se pare că prințesa a făcut vizite secrete la spital, ceea ce este îngrijorător. Are amețeli și dureri de cap. Ar putea foarte bine să fie legat de faptul că este foarte slabă”, spunea, pe atunci, o sursă citată de revista Star.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel