sâmbătă, iunie 3, 2023

„Îmi place să merg la restaurant și la mall”. Bianca Drăgușanu a pus capăt zvonurilor privind vaccinul anti-covid: „Nu modifică ADN-ul și nu afectează sarcina”.

Cunoscuta vedetă de televiziune Bianca Drăgușanu și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește eficacitatea vaccinului anti-covid. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău a anunțat public că este vaccinată de mai bine de jumătate de an și a explicat motivele pentru care a făcut acest vaccin.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Stresul, atacul de panic...


„Îmi place să merg la restaurant și la mall”

Într-un video postat pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu a spus, printre altele, că vaccinul anti-covid îi permite să facă tot ceea ce dorește. Să meargă la mall, la sală, în călătorii.

„Azi aș vrea să vorbesc despre vaccin. Pentru că toată lumea mă întreabă dacă eu m-am vaccinat. Ei bine, acum vă dau răspunsul: Da, m-am vaccinat! Și m-am vaccinat acum o jumătatea de an, pentru siguranța mea, pentru siguranța familiei mele. Pentru simplu fapt că îmi place să călătoresc, să fiu în siguranță.

Pentru că îmi place să mănânc la restaurant. Pentru că-mi place să merg la mall. Și pentru că-mi place să fiu un om activ, care merge și la sală și căruia îi place să aubă o viață normală și echilibrată”, a precizat Drăgușanu.

Te-ar mai interesa: „Părinții mei nu mă iubesc!”: 6 motive pentru care...

De asemena, vedeta TV a dat asigurări că vaccinul anti-covid nu modifică ADN-ul.

„Am auzit multe zvonuri despre faptul că acest vaccin ar modifica ADN-ul și vreau să vă spun că sunt doar zvonuri. Trăim în 2021, asta este realitatea și eu îmi doresc să ne întoarcem la normalitate. Haideți să nu mai credem în zvonuri!”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu a pus capăt zvonurilor privind vaccinul anti-covid: „Nu modifică ADN-ul și nu afectează sarcina”

Într-un alt filmuleț, Bianca Drăgușanu explică, de asemenea, faptul că vaccinul nu dăunează sănătății unei femeii însărcinate și nici nu afectează fertilitatea. Vedeta își îndeamnă urmăritorii să aibă încredere în medici.

Te-ar mai interesa: Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie. Ar putea...

„Și dacă tot suntem la subiectul vaccinului și a zvonurilor, printre alte zvonuri am auzit că acest vaccin ar afecta fertilitatea și sarcina. Ei bine, nu este adevărat, pentru că eu personal am o prietenă care este însărcinată și vaccinată. Și nu are absolut nicio problemă.

Nu vă mai luați după zvonuri, luați-vă după medici! Vaccinați-vă ca să fiți în siguranță! E simplu!”, a mai spus vedtea TV.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private