Sari la conținut

Diagnostic dificil pentru Elena Gheorghe: După 2 săptămâni de stat la pat…

Sursă FOTO: Instagram

Diagnostic dificil pentru Elena Gheorghe. 2022 a fost un an aglomerat și agitat pentru îndrăgita artistă, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra sănătății sale.

Recent, cântăreața a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a ales după ce a avut de onorat mai multe evenimente în 2022, o parte dintre acestea fiind reprogramate din perioada pandemiei.

”2022 a fost cel mai aglomerat an din punct de vedere profesional și asta pentru că majoritatea evenimentelor din ultimii 2 ani au fost reprogramate.

Am bătut România în lung și-n lat și am cântat peste tot, aproape în fiecare seară și am vrut să îi fericim pe toți cei care și au anulat de atâtea ori evenimentele.

Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult, și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate!

Iar apoi a venit nota de plată, m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza.

A fost o perioadă grea în care căutam să găsesc un diagnostic dar și o cale rapidă de vindecare. După 2 săptămâni de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperare, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie si kinetoterapie”, a declarat Elena Gheorghe, într-un interviu VIVA.

”Am reușit să mă redescopăr. Este o renaștere”

Deși a fost o perioadă dificilă, artista și-a găsit optimismul în aceaste momente și spune că a reușit să se redescopere și să se concentreze mai mult pe ea.

”Dar știți că în orice lucru greu există ceva bun, iar această perioadă chiar dacă a fost dureroasă mi-a făcut și foarte mult bine.

Am reușit să mă redescopăr, să mă concentrez pe mine și pe ceea ce vreau, am făcut schimbări și urmează să vă arăt și vouă ce se întâmplă cu mine.

Pentru mine acest hop a fost și este o renaștere”, a mai spus Elena Gheorghe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel