miercuri, mai 31, 2023

CAMILLA, DUCESA DE CORNWALL are 74 de ani și a fost deschisă cu privire la durerile de spate și articulațiile dureroase.

Camilla, ducesa de Cornwall, a fost deschisă cu privire la dezaprobarea ei față de veganism în trecut. Acest lucru îl contrazice în mod deschis pe soțul ei, Prințul Charles, care nu consumă lactate și carne de două ori pe săptămână. Sarah Campus, un antrenor personal și antrenor de nutriție care a fondat LDN Mums Fitness, a vorbit exclusiv cu Express.co.uk  despre dieta Camillei.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

Ea a spus: „Ducesa de Cornwall duce un stil de viață foarte sănătos alături de soțul ei, Prințul Charles.

Camillei îi place în mod deosebit să mănânce mese copioase folosind produse proaspete, multe produse provenind direct de pe moșia lor.

La vârsta de 74 de ani, tenul Camillei este strălucitor și o mare parte se datorează faptului că ceea ce ea consumă este atât de organic, colorat și variat.

În ceea ce privește alimentația lor, Camilla este o mare fană a ouălor, în special omlete, care provin de la puii prințului Charles din Highgrove”.

La prânz, Camilla își propune să includă cât mai multe grăsimi bune din surse precum avocado, pește și migdale, toate contribuind din nou la tenul ei strălucitor.

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

„Camilla crede într-o dietă echilibrată fără restricții și nu crede în niciuna dintre dietele la modă.

Ea consideră că eliminarea lactatelor, de exemplu, este ridicolă, deoarece sunt o sursă atât de importantă de calciu pentru articulații și oase.

Pentru cină, Camillei îi place în mod deosebit carnea de miel și orice resturi pe care le-ar folosi pentru o masă a doua zi, cum ar fi într-o plăcintă cu brânză.”

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

De asemenea, îi plac caserolele cu pui, fripturile, somonul la cuptor și puiul la friptură. Chiar dacă Prințul Charles crede în veganism, ea crede că echilibrul este foarte important.

„În ceea ce privește gustările, Camillei îi place în special mazărea crudă direct din păstăi, dar va accepta cu bucurie și ceva dulce.”

Ce exerciții îi plac Camillei?

Sarah a adăugat: „Camillei îi place în mod deosebit yoga și Pilates pentru a-și menține inima puternică și corpul suplu și pentru a evita durerile de spate.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Ea încorporează respirația profundă în exercițiile ei pentru a o ajuta să se relaxeze. Camilla este, de asemenea, o mare fană a timpului petrecut în aer liber, așa că se bucură de plimbarea cu câinii ei în jurul proprietății.

Aerul proaspăt și exteriorul contribuie în special la îmbunătățirea calității somnului, la bunăstarea generală și la creșterea endorfinelor.”

Cum își menține ducesa marea silueta la 74 de ani?

Sarah a adăugat: „Camilla duce un stil de viață sănătos, activ și este în concordanță cu acesta.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Ea este echilibrată cu alimentația ei fără restricții și mănâncă alimente organice de calitate.

Ea are un somn de calitate și se bucură de timpul petrecut în aer liber”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private